美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

唔該比 d 意見我 ~~~~

好多年前去『瑪 x 』,d sales quoted 價話約 3 萬蚊就可以幫我修晒肚腩及以下 (包括:肥肚腩、肥臀、大象脾 and 粗小腿),但考慮到 $$$ 實在驚人,又唔知係咪真係減到,所以我就每晚走去做 GYM + 焗 Saunna,終於減到好索的身裁:-P ;點知生左 2 件之後,依家 ...... :cry: :cry: :cry:

今日行街,見到有間樓上舖(纖體美容,開業都有 5 年 gar lar),它有個【纖體療程】,每月任做都係 $3999,咁我就上去問料 .....

老板話,$3999 每月任做 ( i.e. 每日上去都得,但唔知會唔會成日都 book 唔到時間 gar 呢 ),每次約 1.5 小時,項目包括:通淋巴機、Bio 機 and G5 機,唔使我另買緊膚 gel,上述乃 "全包宴" wor。

[size=medium]各位有無試過通淋巴機、Bio 機 and G5 機呢,減唔減到 gar
路遙知馬力,日久見人心!

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 唔該比 d 意見我 ~~~~

信唔信得過嫁.
hehalady,小心係騙局呀.

2j

p.s.係邊到來嫁.其實我都有興趣,不過出名的纖體公司真係好貴,平嫁又驚比人騙.

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

[size=medium]係 "香港仔" 某商業大廈果度架,BTW,我有朋友幾個月前到瑪 X 做纖體療程,佢話買coupon 計落每次都係 $200 幾蚊一次,佢做左 1.5 個月jar,成身修晒、好正呀:-P!

佢重話剩下好多 coupon 未用 tim ar,咁我叫佢轉讓比我得唔得,點知佢話瑪 x 唔比轉讓 gar wor!

咁我問佢究竟買左幾多 $$$ coupon 先計落每次 $200 幾呀 、佢又唔講 wor ......... 我唸佢呢次都比瑪 x 斬左一大筆 gar lar
路遙知馬力,日久見人心!

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

oh i see,200幾蚊一次又幾平wor.
不過我唸要一之過比萬蚊先可以有咁平.

首頁

尾頁

跳至