2015年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

上一胎唔係好好,所以無去。今次都驚,但又未講得出去住,點好

大宅

引用:上一胎唔係好好,所以無去。今次都驚,但又

原帖由 kurocat 於 14-12-28 發表
上一胎唔係好好,所以無去。今次都驚,但又未講得出去住,點好
我已飲了兩餐,下個月又有2餐

大宅

食得好勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 陪月勳章

我是基督徒,所以完全唔信迷信嘢. 飲去過,連喪事我都唔介意照去,最緊要自己feel good.

大宅

回覆:想問大家有無去飲,同埋推曬朋友gathering?

推咗好多gathering ,亦都無去飲。。。其實唔係怕咩相沖,係因為每日下午四五點到夜晚八九點,我都作嘔作悶,非常暈陀陀,極度唔舒服去唔到街。。

我第3週已經開始唔舒服。。呢家第10週。。好耐無見過啲朋友喇。。聖誕都無去街呀。。未夠三個月又唔係好敢同朋友講。。呢家一直同朋友講,身體唔舒服反反覆覆,唔想出街囉。。

侯爵府

回覆:想問大家有無去飲,同埋推曬朋友gathering

身體唔舒服都係

複式洋房

我只在5w時去左飲。。。但之後keep住有流啡,所以推曬之後的婚禮,姐妹也不做。
放左1個月病假。。只留在家中休息。。當然連朋友所有的gathering 都吾咁去。

子爵府

想生BB熱投 畀面勳章

初初淨係去咗外甥女生日會,但一走動就流得多咗啡,之後都係盡量唔出街。好在我住外國,朋友們年尾都返香港探親或外出旅行無搞聚會。到聖誕節已經穩定又無再流啡,我有照去朋友屋企party,weekend仲帶咗大女去玩雪

首頁

尾頁

跳至