意見反饋
義工

夫婦情感 今日: 95|主題: 38911

結咗婚, 仲會唔會同男性朋友出街

大宅

國民生產總值:3265

結咗婚, 仲會唔會同男性朋友出街

想問下你o地, 係咪結咗婚d 女人, 同男人單獨出街或食飯, 係咪不太好, 我覺得無野呀, 但係俾我老公知就好trouble, 曾經仲話我同男性朋友出去, 俾佢d朋友見到, 不是太好(無面), 都唔明佢諗乜,

複式洋房

國民生產總值:487

Re: 結咗婚, 仲會唔會同男性朋友出街

我會ga...不過好少...但去where同who一定話比佢知...等佢安心d...

大宅

Tine,

好多時我都唔講, 講咗一定無得去, 仲會問o個個係乜水, 邊個, 點識的, 好trouble 呀, 所以免話佢知係最好的.

子爵府

國民生產總值:11134

2018勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

我成日都有同男性朋友出街, 我唔覺有咩問題, 呢D係正常社交.

禁止訪問

國民生產總值:1163

琥珀宮

國民生產總值:195989

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Me too.

Fatty 寫道:
我成日都有同男性朋友出街, 我唔覺有咩問題, 呢D係正常社交.

男爵府

國民生產總值:9498

醒目開學勳章 畀面勳章

我有架, 我老公都識得既...

大宅

國民生產總值:1222

X_Tine 寫道:
我會ga...不過好少...但去where同who一定話比佢知...等佢安心d...

me too
emily200323 [img align=left]http://hk.geocities.com/aphek03/pekkle/wallpapers/gif/6.gif[/img]

伯爵府

國民生產總值:18619

X_Tine 寫道:

我都係

男爵府

國民生產總值:5872

結左婚之後, 未有BB時就有, 有左細路之後就冇, 因為自己又唔得閒, 人地又掛住拍拖呢。 不過好少好少話單獨囉, 就算係, 都真係好朋友食餐飯咁簡單, 又或者5, 6個男性朋友, 加2個女仔朋友一齊咁就多少少, 不過我d朋友, 我老公都唔係好識, 就算識得既都係d阿仔同學既媽咪daddy而已。
美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

大宅

國民生產總值:1929

一大班人有男性不計啦;男性朋友係親戚不計啦;
一個人肯定不會啦﹗

男爵府

國民生產總值:8773

我都有嫁.我老公都識既..因為係佢D朋友囉....

大宅

國民生產總值:2807

單獨就一定唔會。

若老公單獨同女性朋友出街,我都唔高興啦。
laughin' to keep from cryin'

珊瑚宮

國民生產總值:107458

好媽媽勳章 畀面勳章

我有架...不過我老公都識得既(見過下咁啦)...

我覺得冇乜問題既...唔通結左婚就要冇晒朋友咩??男性,女性都係朋友姐 ...唔係日日去咪得囉...久唔久見下..或者咁岩有movie大家有趣興...咪一齊去睇囉...當然係老公冇趣興先會同其他人去啦

水晶宮

國民生產總值:70359

wawamama :
好認同你的講法~
我個人就覺得就算結左婚或未結婚(拍緊拖)都係應該避忌d好d既~
呢樣野又同我honey幾夾架喎,因為我地大家都會介意架!!!
不過,當然一大班朋友就唔會介意喇,但單獨同異性去街就一定唔會,但其實都係睇下同另一半的諗法一唔一樣喇,呢樣野咪就係人地成日講既夾唔夾囉!!!如果兩個都唔介意對方同異性去街,咁咪無問題囉!!!
但如果要唔比老公或男朋友知道同異性去街,咁就唔係咁好囉,講大話,對對方唔坦白,如果自己的另一半同第2個女人去街瞞住你,你又會點呢???如果無野又使乜瞞住自己的另一半呢???

大宅

你o地個個都講得啱, 要公平些, 要坦白些, 話俾老公知同邊個出去. 咁樣先係夫妻相處之道. 不過我媽咪曾經同我講個, 女人同男人係無好朋友做的這回事, 有的話, 一定會存有好感才能成為朋友, 你o地認為對嗎?

大宅

國民生產總值:1384

Re: 結

Why not? 又唔係唔見得光, 我次次都有話老公知我同邊個食飯, 去街等.

水晶宮

國民生產總值:70359

Minniechung :
我好認同架~
一男一女經常單獨相處一定係互有好感,除非係成日都一班人出黎玩就可能唔係~
但都係個句始終避忌d好d既!!!

複式洋房

國民生產總值:263

Cartier 寫道:
Why not? 又唔係唔見得光, 我次次都有話老公知我同邊個食飯, 去街等.

別墅

國民生產總值:817

無問題格!
:-) :-D ;-) :-P :lol: :-P ;-) :pint: :hammer: :idea:

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.