懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

子爵府

原文章由 mlkk 於 08-4-27 23:48 發表
sa:
我岩岩先睇你d童裝,好多都sold左啦 giana好聽呀

惠惠:
恭喜哂呀,女仔真係好開心,買衫都瘋狂d
我咩個時個肚痛口小小痛啦,所以唔大動作law

cally:
童童冇 ...

thx~~ 可能你開刀真係冇陰影,我生完卓卓都2個月先咩咩....仲有e+冇咁熱衷tim~~~

子爵府

琳~~thx

子爵府

你地去冒險樂園有冇掉彩虹架??我仔次次都掉中架,今日掉中綠色同紅色,有一look短短地o既攬枕同包糖...haha,好開心,先掉左$10都唔知有冇

公爵府

畀面勳章

原文章由 ~惠惠~ 於 08-4-28 01:34 發表
你地去冒險樂園有冇掉彩虹架??我仔次次都掉中架,今日掉中綠色同紅色,有一look短短地o既攬枕同包糖...haha,好開心,先掉左$10都唔知有冇

wah..卓卓咁勁架~~

伯爵府

原文章由 cokikaki 於 08-4-27 14:33 發表
惠:
妳99真係攪野,似馬後炮多D咁!!
妳生左B女之後,買衫仔買到唔願停都似,因D女仔衫真係靚好多得意好多架!!

黎生無點對佢個仔,只係朗朗一曳,佢就話唔可以咁樣,朗朗就成個人定哂格,同埋會拎D玩具 ...

有呀~你果時唔知喺度講緊d咩,你表妹都睇倒浩朗拍2下手再申手話想抱bb~你知都唔好比佢抱,細佬咁細個,怕浩朗整親佢,就大件事喇~不過浩朗之前都有抱過大伯個仔,果時bb啱啱滿月,對上一次就新年果時,大伯返咗嚟,浩朗成日都要喺bb隔離,唔比人掂bb,又比奶咀bb食,又拍佢,叫佢訓覺,我抱bb佢都打我,唔比我抱,唔係因為呷醋,佢以為bb係佢既,唔比人掂~

子爵府

惠,
卓卓好叻呀,,,,我試過去俾卓嵐拋波咋,,,唔係冒險樂園果D,,佢拋拋下就用黎掉人,,仲係甘笑

琳,
我識好多都生2個GA,,,好多都1仔1女,你都生2個啦,

伯爵府

原文章由 ~惠惠~ 於 08-4-28 00:59 發表
我仲係part27到post tim....米奇,
佢孖女係意外架,佢都諗住生3個都係仔唔生架喇,佢20歲生我老公,35歲先意外生孖女,佢肯定勁開心啦,因為佢同我講個時佢想2仔係女,點知又係仔,3仔諗住係女,點知又係仔~~佢話我62都好失 ...

你老公咁衰既
如果有得揀,咁我都想有個意外,過多幾年,等我仔大個d,我30歲前,要一個意外既bb女,唔洗打孖上喎,一個就夠,到時我都會話係個天鍚比我既

伯爵府

原文章由 ~惠惠~ 於 08-4-28 01:04 發表

係呀,不過希望唔好似我老公~~

係呀~~係女既話,真係千其唔好似你老公

侯爵府

原文章由 crystal618 於 08-4-27 14:56 發表
coki,
個e生冇比張相你咩,我有張咕咕4D相,睇到佢地個袋袋好,咕咕好細架,我都仲同老公講咁短既~~~

有呀,不過無講明我知,.係袋袋囉!!

侯爵府

原文章由 米奇BB 於 08-4-28 02:26 發表

你老公咁衰既
如果有得揀,咁我都想有個意外,過多幾年,等我仔大個d,我30歲前,要一個意外既bb女,唔洗打孖上喎,一個就夠,到時我都會話係個天鍚比我既 ...

講真架? 有心咁諗,都覺得妳勇氣可加,30歲都生!!

朗朗同晴晴一樣呀,第一日出院,返到屋企,晴晴就如妳講朗朗咁,佢覺得bb係佢既,成日想抱,又要痴實細佬,一唔俾佢近少少,就又喊加發脾4!!

我個仔係妳地走哂之後,就醒左lu!!佢好似明知有人黎就瞓,人地走左先至醒咁!!

惠:
卓卓好叻呀 好有運喎,俾張6合彩佢填下,拎去買都好喎 可能中個頭獎或3獎都未定!!
晴晴有玩過,就中過一次20張票咋!!

cally:
唔駛失望,思行真係唔跟人,只跟屋企人;佢都係唔肯俾我抱架,一抱佢就喊!!
我岩岩先整好d相無耐咋,先前話同細佬沖涼,之後見個大既出哂汗,就又同佢沖埋,之後細佬肚餓要食奶,再之後我就頂唔順,瞓左,3個齊齊瞓到8點先起身!!

圖:
妳依家條腰係咪去返未有b果陣喇?
我今日度條腰,仲有成30吋呀 仲差4吋先去返26腰
妳依家食幾多野呀?我食好多呀,會食2-3碗飯,今日無煮飯,食外賣,就食左一大盒飯,再連黎生果半盒都食埋tim,但都唔係好太飽咁!!

sa:
我都覺得giana好聽呀!!

all~~~
http://www.baby-kingdom.com/?uid-24860-action-viewspace-itemid-18053
有相睇,不過都只係每日放1張咋,等再有精神時,先再整埋其他相,放係相簿到!!

[ 本文章最後由 cokikaki 於 08-4-28 03:18 編輯 ]

侯爵府

原文章由 m琳琳 於 08-4-28 00:51 發表

不過我自己本身有好多fd都係生一個ga咋,係bk呢班fd個個都生2個

原來係咁,所以依家我地個個咁岩生2個,妳就覺得我地lee班好特別喇,係咪呀? 我地一直都話自己會生2個既,只係當時唔知幾時生啫!!我有好多fd,都係生2個架,依家好少生1個lu,佢地話生1個,驚個小朋友會好悶,果陣佢地都叫我襯後生快d生!!

侯爵府

all,

thx ar~~
芷雅以後就叫giana la~~

maggie,

d bb衫我會再返ga ma~~

侯爵府

原文章由 cokikaki 於 08-4-28 03:37 發表

原來係咁,所以依家我地個個咁岩生2個,妳就覺得我地lee班好特別喇,係咪呀? 我地一直都話自己會生2個既,只係當時唔知幾時生啫!!我有好多fd,都係生2個架,依家好少生1個lu,佢地話生1個,驚個小朋友會好悶,果陣佢 ...

我都想生ar(其實有時我都一時一樣)~但老公
say唔生lu(超肯定)....
不過如果出年唔生,我都唔會生lu....老la~mouth:

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

米奇,

我諗應該同MAGGIE調轉咗....我晏D問吓MAGGIE先...SORRY~!

MAGGIE,

你睇吓個PACK SOCK有無錯...我可能比錯咗你呀~!

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 親子達人勳章

惠惠,

我今日無帶TEL呀...你睇吓幾時攞衫,今晚打比我丫.

珍珠宮

原文章由 callyclaire 於 08-4-28 00:41 發表

琳,

梗係啦..而家係人都生2個, 唔係1個會好悶架嘛!! 生2個bb已經好平常啦..

咁又唔一定生2個喎,我識有d人都係得一個小朋友,我有d朋友結左婚年幾都未諗住生,仲係度心大心細,唔係擔心養唔掂就係擔心無時間陪佢地,而家d人生小朋友真係考慮好多野架~!

珍珠宮

原文章由 m琳琳 於 08-4-28 00:51 發表

不過我自己本身有好多fd都係生一個ga咋,係bk呢班fd個個都生2個

你記唔記得kitty0502?
佢又有左啦,今個係第3個lu~

珍珠宮

原文章由 phoebe^^ 於 08-4-28 02:24 發表
惠,
卓卓好叻呀,,,,我試過去俾卓嵐拋波咋,,,唔係冒險樂園果D,,佢拋拋下就用黎掉人,,仲係甘笑

琳,
我識好多都生2個GA,,,好多都1仔1女,你都生2個啦, ...

我d同學唔好講過生小朋友,婚都未結,有d就結左未諗住生

珍珠宮

原文章由 cokikaki 於 08-4-28 03:16 發表

講真架? 有心咁諗,都覺得妳勇氣可加,30歲都生!!

朗朗同晴晴一樣呀,第一日出院,返到屋企,晴晴就如妳講朗朗咁,佢覺得bb係佢既,成日想抱,又要痴實細佬,一唔俾佢近少少,就又喊加發脾4!!

我個仔係妳地走哂之 ...

coki

我要生都係30歲前,30歲後就唔生架喇

珍珠宮

原文章由 lingha 於 08-4-28 08:43 發表

我都想生ar(其實有時我都一時一樣)~但老公
say唔生lu(超肯定)....
不過如果出年唔生,我都唔會生lu....老la~mouth:

你咁快就話老

首頁

尾頁

跳至