意見反饋
義工

少年成長 今日: 0|主題: 14671

BB一歲生日, 你地會送咩禮物比佢呀?

洋房

國民生產總值:80

BB一歲生日, 你地會送咩禮物比佢呀?

如題
縉霖已經7歲啦
**大眼天地**http://kidclub.shopping.####.hk

洋房

國民生產總值:252

Re: BB一歲生日, 你地會送咩禮物比佢呀?

Mickey Bike :-P

侯爵府

國民生產總值:22961

一歲用到Mickey Bike ?????

洋房

國民生產總值:430

Duplo blocks. I gave my son Duplo blocks and Lego blocks every birthday. He now has a huge collection and he still enjoy playing with them (at the age of 6).

:lol: Annie :lol:

大宅

國民生產總值:4720

寄了一封情信俾佢..等佢大個自己睇

洋房

國民生產總值:430

carriemama 寫道:

Very good idea!!
:lol: Annie :lol:

別墅

國民生產總值:841

因為已經有好多人送野比佢, 所以我同爸爸將買禮物的錢捐左比慈善機構...張receipt留下等佢將來明白要幫助人...基本上佢2歲時及以後的生日我都會咁做...

複式洋房

國民生產總值:133

我仔仔每年生日都有生日禮物,但每年我都會寫一張生日咭比佢,寫他的生長情況,我對他的感覺等,放在相簿內,等佢大個自己睇。

carriemama 寫道:
:cheeze: :cheeze: 不要為明天憂慮,因為明天自有明天的憂慮;一天的難處,一天當就夠了。 :cheeze: :cheeze:

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.