懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

尋晚半夜1點開始流啡同肚痛,2點去到威爾斯急症,等到而家7點都未見到醫生,我見好多jm話孕婦肚痛流啡見紅會安排好快見婦產科醫生

珍珠宮

畀面勳章

回覆:肚痛流啡去威爾斯急症等5個鐘都未見到醫生

幾week???

別墅

引用:幾week???

原帖由 myaisha0435 於 15-01-06 發表
幾week???
6week

禁止訪問

引用:尋晚半夜1點開始流啡同肚痛,2點去到威爾斯

別墅

引用:Quote:原帖由+joyce_603_+於+15-01-06+發表

原帖由 channba31 於 15-01-06 發表
我上次 call 埋白車
到急症都等左成粒鐘
啲血係咁流,係咁流
我而家等左6個半鐘仲未到,但我仲痛緊未停過

禁止訪問

引用:Quote:原帖由 channba31 於 15-01-06 發表

男爵府

只能講, 威院係出名等得極耐!

我識個人, 20+ weeks, 全身唔知乜事突然出晒疹, 等左 4個鐘都未有得睇, 最後放棄,天光出浸會睇急症!
29/08/2014, BB born @w14. We will always love  you & hope you rest in peace  

別墅

引用:Quote:原帖由+joyce_603_+於+15-01-06+發表

原帖由 channba31 於 15-01-06 發表
有冇問醫生幾時到,佢地可能call婦科醫生
問左好多次,次次都係話唔清楚/唔知

男爵府

育兒性格勳章

.. 我試過.. 係馬嘉烈 .. 45分鐘check完上咗病房添...

別墅

引用:只能講,+威院係出名等得極耐!我識個人,+

原帖由 KE11 於 15-01-06 發表
只能講, 威院係出名等得極耐!

我識個人, 20+ weeks, 全身唔知乜事突然出晒疹, 等左 4個鐘都未有得睇 ...
我見到有個女人岩岩黎到,只見佢有幾聲咳仲好精神係度食野飲野,但佢張卡寫"緊急",而家已經睇完走左,前後不到一個鐘

珍珠宮

2024勳章 2021可愛聖誕B勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

你要話流血..唔係啡...

別墅

引用:+..+我試過..+係馬嘉烈+..+45分鐘check完上

原帖由 sakura050283 於 15-01-06 發表
.. 我試過.. 係馬嘉烈 .. 45分鐘check完上咗病房添...
我都睇過好多jm話去馬嘉烈一講有懷孕就好快安排,冇諗過威爾斯咁離譜,七個半鐘啦仲等緊,啲護士話流6,7個鐘冇問題喎

男爵府

育兒性格勳章

回覆 joyce_603_ 的帖子

.. crazy ka... 7 hrs .. unacceptable .. 我實驚到喊...樓主 next time better go to 瑪嘉.. taxi should take around 20 mins from sha tin

大宅

我之前都試過流啡去威記,等左成6,7個鍾,最尾小產左!威爾斯真係耐到離哂譜架!有咩去第2間急症都唔好去威爾斯呀!我老公上次心臟痛去排由夜晚10點等到第二日10點天光先有得睇呀!痴線架!

大宅

孕婦肚痛見紅應該係緊急,緊急都等7個鐘

大宅

嘩!真係離譜woo....可能佢見你未見肚,唉…好似其他jm 講,都係去瑪加烈啦!

大宅

回覆:joyce_603_ 的帖子

我6weeks流啡等左半個中都係wai記!如果急的話去拿打素啦!我有咩事都係去拿打素先!最耐一個中

男爵府

回覆:joyce_603_ 的帖子

你要企都企唔穩,再同佢講好多血好驚,應該可以即刻睇

大宅

我試過2次去QE都10分鐘內有得照超聲波

別墅

引用:回覆+joyce_603_+的帖子+..+crazy+ka...+7+

原帖由 sakura050283 於 15-01-06 發表
回覆 joyce_603_ 的帖子

.. crazy ka... 7 hrs .. unacceptable .. 我實驚到喊...樓主 next time ...
係!我以後唔會再去威爾斯急症

首頁

尾頁

跳至