自由報料

跳至

首頁

尾頁

子爵府

引用:Quote:原帖由 Venessa 於 15-01-08 發表我

原帖由 atlm 於 15-01-09 發表
岩岩打去,得2個offer
Offer 1 :
一年合約 $110/per mth 無回贈, free$250惠康+電器選1項(電磁爐,電話,o ...
你係咪send左cut form? 我剛打去,佢企硬$128,只送$200惠康coupon同個唔知咩煲,我話我考慮吓先

子爵府

引用:你話好少用固網電話,貴就cut電話。佢會轉

你話好少用固網電話,貴就cut電話。佢會轉去另一部門話有更平offer。
我已講喇,因為個no.是我爸媽,我話佢地都用智能電話,好少用個固網,都c都唔肯減,仲問我要唔要cut form, 激c

子爵府

引用:今早個sale留左個tel俾我,你可打去試試,

今早個sale留左個tel俾我,你可打去試試,但如果優惠唔岩就轉台(聲明我唔識個sale架),不過我問過香港×頻 ...
可唔可以pm sales電話俾我,唔該晒

子爵府

回覆:pccw固網電話,呢排有無人續左?

尋日續左(之前send左cut form),18個月,回贈4期,送$200惠康coupon, 圍返一期約$55,再4選1禮物,選左$200聖安娜coupon

子爵府

引用:Quote:bbmuimui 發表於 15-1-17 23:37 尋日

原帖由 bero 於 15-02-12 發表
請問是否每個月110?

$110 X 18個月 - 440 (回贈) - 200 WELLCOME - 200 聖安X = 我計倒$63.3??
唔係咁計,我係:
$110x18個月 - 4期回贈($198x4) - $200惠康coupon / 18個月 = 每月$54個幾
之後再4選1禮物,我選咗$200聖安娜

首頁

尾頁

跳至