自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

你地最近續幾錢?我屋企$78/月 2月尾完約~

而家叫我續$150 BB100加電話

電話我未續,每個月$58

其實都係加$92,比而家貴$14~

算可以接受。但想睇下有無人再平D?

子爵府

回覆:HKBN 寬頻續約價

点解你咁平?我218,三樣服務!

瑪瑙宮

虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

garfield097 發表於 15-1-7 21:21
点解你咁平?我218,三樣服務!
你上網睇下,我啱啱上HKBN CHECK
原來係$150 X 30 免一個月月費

BB100 + 電話 + WI-FI

但係我見新客裝BB1000 連電話只係$200/月

咁我覺得呢個BB100唔值啦

大宅

我$138 ,100mb寬頻簽3年

瑪瑙宮

引用:我$138+,100mb寬頻簽3年

原帖由 FLYEE 於 15-01-07 發表
我$138 ,100mb寬頻簽3年
咁貴我而家92蚊都想再格下價。

公爵府

HKBN 好貴, 無價講, 你個價已算好平了
所有事物,當你知道它不是真的時,它就不會令你痛苦。

子爵府

$116 100mb上網

之前我用 $88 上網+電話

電話我唔用了,剩係續上網算
3月到期, 我想再拖下

大宅

引用:$116 100mb上網 之前我用 $88 上網+電話

原帖由 rebornarmy 於 15-01-08 發表
$116 100mb上網

之前我用 $88 上網+電話
Me 2

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

回覆 LedTV 的帖子

我3月頭約滿
今日打嚟call續約
已經拖過幾次
嫌貴好想cut㗎...
今次佢offer $120簽30個月

瑪瑙宮

引用:回覆+LedTV+的帖子我3月頭約滿今日打嚟call

原帖由 小倩 於 15-01-21 發表

我3月頭約滿
Bb100 only?

瑪瑙宮

引用:回覆+LedTV+的帖子我3月頭約滿今日打嚟call

原帖由 小倩 於 15-01-21 發表

我3月頭約滿
我收到120$$,但無電話,簽30個月,free 1個月

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

LedTV 發表於 15-1-21 23:53
我收到120$$,但無電話,簽30個月,free 1個月
係呀, 單上網咋...
但我屋企仲有條PXXW 300M
其實條BB100真係可要可唔要...
好矛盾

瑪瑙宮

引用:Quote:LedTV+發表於+15-1-21+23:53+我收到1

原帖由 小倩 於 15-01-22 發表
係呀, 單上網咋...
但我屋企仲有條PXXW 300M
其實條BB100真係可要可唔要...
我啱啱想轉pccw 500mb

王國長老

LedTV 發表於 15-1-22 00:07
我啱啱想轉pccw 500mb
未有coverage呀

禁止訪問

瑪瑙宮

引用:Quote:LedTV+發表於+15-1-22+00:07+我啱啱

原帖由 小倩 於 15-01-22 發表
未有coverage呀
我都等左10年,一直得6mb

男爵府

現208一個月包電話,呢個月約滿想轉,但唔想重新拉線,上網不穩定,又成日打黎推銷1000mb,煩

子爵府

玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

Push

子爵府

我都係$150- bb100同家居電話,等我再睇定啲先

大宅

我果個sales成日打黎,好似我欠佢錢咁

100mb加電話要$188,咁我想500mb加電話$203,其實我覺得$203ok架,不過我見其他jm咁平,叫佢做俾我,佢死都話唔會好似以前咁越近合約完結就越平但其他jm最近報料真係咁平喎。

首頁

尾頁

跳至