美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

別墅

有人在Dermes試過Laser脫毛嗎?

我在chatroom入面知道好多人都有問在Dermes做laser脫毛,究竟有冇人做過呢?係咪真係永久呢?
我約了下個星期去試做underarm(佢claim色免費試做),我預了佢地實hardsell我.
但我想知多D先.係咪真係要trial後馬上比錢先可以有discount?我只做underarm,唔洗佢free lip,有冇得平D?我其實係想做手同underarm.

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

Re: 有人在Dermes試過Laser脫毛嗎?

我今個星期六會做第三次(underarm),上次係八個星期前做,而家都係得幾條毛仔生翻出嚟,佢話做埋第四次就會永久,不過佢哋都會包一年,如果你生翻出嚟就free幫你整。

做underarm送lips,唔送都一樣價錢。

hard唔hard sell,我覺得hard push多D,頭一次我試做之前,已經同我講定,今日一定要confirm join唔join,否則下次去就要照原價比,無得有discount.

因為我自己本身想做,所以join咗,如果你淨係想試做,我諗都無咩問題既,但係做完第一次,D毛好快會生翻出嚟,要做多一、兩次先會越生越慢同埋少。

別墅

stkyo:咁你做左幾錢?同埋原價係幾錢?lip你又是否已做完coruse?>
http://www.Fimakeup.com

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

underarm 送 lips $11,500-, 原價 $15,000-, 所以如果你第一次試做完之後唔即時落訂join個course,下次就要用原價$15,000-.

我今個禮拜六去做第三次,underarm & lips 都係full course,即係四次,一年內生翻包做,我都有少少擔心唔可以永久,不過我而家只係做咗兩次,睇到真係生得少咗同埋幼咗。

別墅

你知道佢地手臂(下半隻)收幾多錢嘛?
咁如果我試做了一次underarm,但join手的package,會唔會一樣有discount呢?我以前問過bella (另一間laser脫毛公司),佢地脫underarm好似都係萬幾蚊.
成萬蚊,有冇得免息分期呢?
stkyo,點解你會choose dermes?你有冇問過其他的脫毛公司?或醫院呢?

象牙宮

Chine,

我最初想去Bella做,但係經問價之後,確實afford唔起,後來有位會員介紹我去Dermes做,我衡量過價錢,覺得okay,所以咪試下囉!因為本身我自己好想做,所以先join,我問過我自己家庭醫生,佢話佢唔方便作答,因為佢完全唔知對方用咩儀器,所以唔可能實質答到我,所以我都係憑個信字去試下架炸。

別墅

我已經join左dermes 既激光脫毛,全手 + lips﹗做左第一次之後,毛髮已經少左20 - 30%到,我4月1日係第一次做,當日free在個underarm比我,直到宜家我見到自己隻手d毛係少左 ,同新出既毛係無咁粗架﹗我underarm果度就無咩毛,每邊都係得10條到,所以做了free果次...到宜家都再無出了,如果妳有興趣想試,妳可以pm ([email protected])我,我會send d information比妳參考,由於我係會員,我refer妳,妳可以去試做一次(lip/underam/下腹線),當日如果妳無興趣join,治療師係唔會強迫妳既﹗

子爵府

上次我試做完,佢sell我淨係腋下唔過一萬喎!
好似係6000-8000呢個範圍,邊駛過萬呀?

複式洋房

咁貴gei......!

我d同事在醫生做都系 $4xxx!!!
我睇d 網友講在個間日本脫毛公司仲系 $1480tim wor!!

大宅

回覆 1# dianlau 的文章

我自己係CASE 做O左UNDERARM + UPPERLIP兩年啦, 效果好好呀, 佢O地而O架做緊NON-PEAK UNDERARM $6230

民房

我自已幫襯Derxxx(銅鑼灣金朝陽中心分店),做了全腿和下手臂,送了underarm、手指、手背和biniki line,使了$65000。我是由2008年10月開始做的,因為要配合毛髮生長週期,要隔兩個月先可做一次激光,所以至今我做了4次療程,我的毛髮比較濃密,現在大概無左八成毛,同埋生出來的都變幼了,倒生情況大大改善,但我還要繼續做療程,一般來說,整個療程會做4-6次,不過也會因人而異。
Derxxx價錢唔平,但服務好好,唔會好hardsell,因為只做激光脫毛,佢唔會sell你其他美容野。如果做underarm正價$10000,非繁忙時間價$8000,非繁忙時間是指星期一至五中午12點至下午5點。 如果惠顧$10000或以上,有會員介紹減$500。依家如果唔做分期,用EPS或現金找數,會減6%,如果用信用卡full pay,會減5%,如果做6個月分期,便減2%。
如果你有興趣,我可以介紹你先免費試做一次underarm/上唇/下腹線,之後你再決定join唔join都唔遲。同埋我介紹你我會有積分儲,我可以比返一半即$400你,有興趣可以email我: [email protected]

首頁

尾頁

跳至