心聲留言

跳至

首頁

尾頁

別墅

超過30小時無老公消息,好擔心

老公去左大陸工幹巳超過30小時無老公消息,打佢電話又關左機,好擔心佢,又無其他方法可以搵到佢,都唔知點算
:cry: :cry: :cry:

伯爵府

Re: 超過30小時無老公消息,好擔心

你放鬆D先啦,你都話佢出TRIP,梗係多野做,或者唔多方便同你通電啦,佢有冇話幾時番呀?????

別墅

佢話明日坐火車返會星期六返到,但佢點忙都會打電話返黎,因我巳同佢講左好多次我會好擔心佢,只係想佢報平安,亦唔使佢打好多次返黎,個電話我今早打到而家,佢公司同事今日打左幾次黎問我佢有無打返黎,佢地都搵唔到佢!

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

豬仔小寶 : 我都好明白你既感受, 依家唯有快 d到星期六就好啦....
有乜野消息記得話我地知呀~~

伯爵府

放心啦!無消息即是好消息。
Pet Society Email : [email protected]
Login Name : Wensi
Pet Name : Sweet

侯爵府

唔好太緊張
可能電話冇電呢

大宅

豬仔小寶,

竟然在呢邊見到您的 message !!

有先生消息未? 唔好太擔心住,可能咁岩手機冇電呢!! 同他公司 keep 住 contact !

別墅

唔好太過擔心,冇事嫁!!

禁止訪問

伯爵府

豬仔小寶,
男人有時一做野乜都唔記得嫁啦,佢地覺得打少次電話係好小事,你唔好太擔心,期待星期六啦,你記住一有消息就講比我地聽呀!!!!!!
我老公成日都係咁嫁!!!!
keep smile~~

男爵府

唔使咁緊張喎, 超過30小時姐, 都係講緊1日多d, 使唔使咁驚青?? 可能我都慣左我老公唔會成日有電話番掛, 所以我都唔係好擔心, 如果超過48小時都冇一個電話返就真係有點心掛掛..
美甲達人俱樂部私家BlogHERE

Judy's Nail 美甲相集HERE

Judy's Nail Web PageHERE

子爵府

好媽媽勳章

佢一個人上大陸呀,擔心係正常,希望佢快些聯絡你啦

男爵府

好媽媽勳章

應該都是手機出了問題,唔好咁擔心啦!!

男爵府

唔使咁擔心, 可能接收差o者 .

別墅

佢返大陸那裹公幹呀!
瑗瑗BB女[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid139/p0ac2648a663a4a2dabe4beca679a42f9/f7009e02.jpg.thumb.jpg[/img]

侯爵府

ANY NEWS????

伯爵府

豬仔小寶,
點呀.......

男爵府

[size=small]豬仔小寶
過左星期六喇﹗佢返左屋企未呀﹖﹖

複式洋房

唔好太過擔心,冇事嫁!!

bless you!!!

子爵府

豬仔小寶

聯絡到你老公未?? 佢無事嘛?

mrs chan
願主與你們同在,也與你的心靈同在!

首頁

尾頁

跳至