婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

男爵府

生左bb已經就快3個月都仲未有M來, 好擔心呀 !

各位,

我係2月4日開刀生bb架 ! 就快3個月都仲未有M來, 我一直都無餵人奶, d惡露係3月10日左右已經清哂 ! 我都唔知點解仲未有M來, 好擔心呀 ! 醫生話如果到3個月都仲未有M來就要通經喎 ! 請問通經係點架 ?

大宅

Re: 生左bb已經就快3個月都仲未有M來, 好擔心呀 !

我估你都唔駛貪心,應該好快會來..
因為每個人都唔同既,有些遲d來,有的快來..
你再等多一排先啦..

男爵府

Chantessa,

我早你3日,2月1日開刀生,未滿月已經清咗惡露,都係而家都未有 m 噃。

講講吓真係有 d 驚,駛唔駛睇醫生呢?

chantessa 寫道:
各位,

我係2月4日開刀生bb架 ! 就快3個月都仲未有M來, 我一直都無餵人奶, d惡露係3月10日左右已經清哂 ! 我都唔知點解仲未有M來, 好擔心呀 ! 醫生話如果到3個月都仲未有M來就要通經喎 ! 請問通經係點架 ?

男爵府

咕怪媽媽,

妳有無餵過/餵緊人奶呀 ? 如果有就唔駛驚bor, 餵人奶d M係無咁快黎架 ! 但係我就完全無餵過人奶, 所以都唔知點解囉 !

男爵府

我4個月前開刀生, 一路都無餵人奶, bb3個幾月我先黎返m, 我有個friend就4個幾月先黎返, 醫生話6個月都未黎返先要睇專科呀!

首頁

尾頁

跳至