夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

民房

你地個老公會唔會對住弟二 d 人就會特別多笑容, 對住自己就 ......

雖然未至於 "黑口黑面", 但是果個 feeling 就真係唔鍾意 !!
曾經都同佢講過, 佢就話我唔成熟, 佢對人地嘅笑容只係禮貌, 對我果 d 就叫做親切喎 !!
可能佢真係咁唸, 但是我始終有 d 唔鍾意 !!

禁止訪問

Re: 你地個老公會唔會對住弟二 d 人就會特別多笑容, 對住自己就 ......

男爵府

Re: 你地個老公會唔會對住弟二 d 人就會特別多笑容, 對住自己就 ......

你試下將你既不滿對住塊鏡話你老公,看看有什麼感覺! 唔係講笑,其實他就是一面鏡,你想他對你笑多些,咁你對佢笑既又多唔多呢??

我記得我以前對住男朋友(現在已是老公),大家好冇feel, 我都試過好似你既感覺,覺得佢對外人仲好過對我,對人笑到四萬咁口,對我就沉默不語,冇咩笑容.而且我地以前鬧交仲多過咩,真係好似係一個痛苦既組合,甚至乎分左手3個月, 後來大家冷靜後,佢揾返我,而我都好愛佢,所以我想用第二個方式來相處,我就自己唸,如果我係佢,時時見到我都黑晒面,佢梗係都會係咁喇,因為佢都唔知我係咪又有野嬲,所以自從個次之後我會時時對住佢笑,唔知係咪物以類聚,大家都笑多左,現在我都覺得我地相處得好開心.

希望你們都可以開開心心一起生活,加油!

首頁

尾頁

跳至