爸爸專區

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Nokia 6230 Fans 必到!

Dear all :
其實我都有喺第2個網站討論開,不過....人太多,好多時問完有關問題,都唔知去左第幾版,所以想睇吓有冇嗲dee或媽咪出左,大家傾吓隻機既用法,或者交流吓意見丫!
朱家有個小豬B,人人叫佢做家熹!
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

子爵府

Re: Nokia 6230 Fans 必到!

唔通重未有BK媽咪嗲DEE出左?
【醒世文】- 頭四句父母不親誰是親  不重父母重何人  你若重他十六兩  後代兒孫還一斤 千兩黃金萬兩銀  有錢難買父娘身  在堂父母百年稀  生時不孝死後悲

珍珠宮

牛年勳章 醒目開學勳章

我諗係無人留意到你開左呢個topic(因為放左係爸爸專區)
我有買左呀!不過將d movies放響手機睇我重未攪得惦~

子爵府

angelfan07 :
好開心呀,等左咁耐有冇睇倒呢個TOPIC喇!好多人睇,但冇人覆!><
唔明點樣放左d movies落部機落未攪掂呀!?意思係用你pc入面既movies save入手機,但睇唔倒?

洋房

買部6230時有隻光碟架..用果隻光碟就可以張D movies整落部6230架la..買mcc卡時個老闆教架
家熹媽咪 寫道:
angelfan07 :
好開心呀,等左咁耐有冇睇倒呢個TOPIC喇!好多人睇,但冇人覆!><
唔明點樣放左d movies落部機落未攪掂呀!?意思係用你pc入面既movies save入手機,但睇唔倒?

珍珠宮

牛年勳章 醒目開學勳章

我試過係得(用隻光碟),不過整左之後個movies唔完整,如果係電影咁咪睇唔哂囉?!!

男爵府

Hi
我老公前幾日買咗嚟送比我做生日禮物, 不過實不相瞞, 到而家都唔知點用, 請問點樣download啲MP3歌嫁? 係咪要買條USB線嫁? 幾錢嫁?

洋房

你可以裝個WINMX用黎DOWNLOAD D歌次後買個CARD READER 放起張卡入面..
JASMINEBB 寫道:
Hi
我老公前幾日買咗嚟送比我做生日禮物, 不過實不相瞞, 到而家都唔知點用, 請問點樣download啲MP3歌嫁? 係咪要買條USB線嫁? 幾錢嫁?

男爵府

小寶契爺
咁Card Reader幾錢呀?
小寶契爺 寫道:
[quote]你可以裝個WINMX用黎DOWNLOAD D歌次後買個CARD READER 放起張卡入面..

珍珠宮

牛年勳章 醒目開學勳章

終於攪得惦D MOVIES,都係老公醒

珍珠宮

牛年勳章 醒目開學勳章

買CABLE 線唔花算,買CARD READER $100左右用途多好多呀~~
Hi

洋房

$100-$130蚊到 好好用架
小寶契爺
咁Card Reader幾錢呀? [quote]
小寶契爺 寫道:
[quote]你可以裝個WINMX用黎DOWNLOAD D歌次後買個CARD READER 放起張卡入面..
[/quote]

男爵府

小寶契爺 & angelfan07

唔該晒! 我尋日買咗個9in1 card reader, 只需$99。

子爵府

Dear all :
sorry呀!開左個topic又冇時間上黎,^^係呀!我想問問大家有冇發覺倒一樣野,就係如果6230你是但將個fd個電話no加入相片做來電顯示,咁你打出電話時,個電話就會冇左你個fd個名架喇!我果部係咁,唔知你地係唔係咁呢?

首頁

尾頁

跳至