2015年媽媽會

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

第二胎媽媽,預產期13/5,今日去威院見醫生,話我胎盤較低,順產怕產後大出血,俾咗開刀期我30/4,BB早咁多出世,真係又擔心又期待

回覆 KS115 的帖子

KS115 您好, BB一般會喺預產期前後兩個禮拜內出世, 醫生會建議最適合媽媽嘅分娩方法俾您, 最緊要係母子平安, 媽媽記得要盡量保持心情輕鬆, 肚內BB會感受到架, 祝您順順利利!
我有一個願望,就是想見到每個BB食得好、瞓得好、笑得好、Poo得好,
有個海綿級肚仔,每天盡情體驗新事物、吸收新樂趣!

複式洋房

回覆:KS115 的帖子

我情況都一樣啊!不過向仁安生,預產期14/5,醫生話我胎盤較低,30/4開刀,仲係細碼B,想再遲D生

洋房

引用:第二胎媽媽,預產期13/5,今日去威院見醫生,

原帖由 KS115 於 15-01-27 發表
第二胎媽媽,預產期13/5,今日去威院見醫生,話我胎盤較低,順產怕產後大出血,俾咗開刀期我30/4,BB早咁多出世, ...
都足月啦不用担心了,我edd4.30至今未入盆,其他一切正常,不知道会不会顺转剖我想顺

禁止訪問

我的育兒心得勳章 想生BB熱投 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆:變咗4月媽媽😂

洋房

引用:第二胎媽媽,預產期13/5,今日去威院見醫生,

原帖由 KS115 於 15-01-27 發表
第二胎媽媽,預產期13/5,今日去威院見醫生,話我胎盤較低,順產怕產後大出血,俾咗開刀期我30/4,BB早咁多出世, ...
我都是EDD5月bb,昨天下午三点bb自己发动已经生左,第一胎

複式洋房

回覆:ZhangZhaoChanbb 的帖子

我噚日已經生咗la,依㗎都係威爾斯

別墅

引用:我噚日已經生咗la,依㗎都係威爾斯

原帖由 KS115 於 15-04-26 發表
我噚日已經生咗la,依㗎都係威爾斯
咁快~~~恭喜哂
提早作動嗎?

別墅

引用:我情況都一樣啊!不過向仁安生,預產期14/5

原帖由 lisa88 於 15-04-22 發表
我情況都一樣啊!不過向仁安生,預產期14/5,醫生話我胎盤較低,30/4開刀,仲係細碼B,想再遲D生

...
我都係預產期14/5,但我選擇左開刀,所以都係30/4入院開刀,但我係係威記生

首頁

尾頁

跳至