自由報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

如題,公司送比客,budget $200/盒,諗唔到買咩,各位有無好提議?我睇過奇華d禮盒差不多$200,不過量得好少,好似唔抵,又睇過龍島曲奇,又覺得曲奇都要$200好似唔太化算,係咪我幫公司諗多咗呢?

大宅

我之前在網上訂了homemade羊仔造型曲奇, 好好味, 唔太貴, 同埋味道特別, 間餅店仲有其他款式的曲奇, 因試過好味同唔甜, 我都打算新年買來送禮, 如果唔係造型曲奇, 都好似係$120有50幾塊, 有需要我pm資料給你

伯爵府

mandymok219 發表於 15-1-27 10:00
我之前在網上訂了homemade羊仔造型曲奇, 好好味, 唔太貴, 同埋味道特別, 間餅店仲有其他款式的曲奇, 因試過 ...
多謝你既提議,但網上買係咪無收據呢?如是,我諗唔啱喇,唔該晒

大宅

馬沙有比利時什錦朱古力餅1kg金罐,八折後238元,500g紙盒118元。招牌貨。名貴大方又好吃,今年25週年

大宅

畀面勳章

回覆:$200/禮盒送比客,請問有咩提議?

我公司今年買咗Isabexxx 法式禮餅,可以開corp account有折。

珍珠宮

2024年龍年勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

回覆:$200-禮盒送比客,請問有咩提議?

曲奇四重奏,好似大約$188

別墅

引用:我之前在網上訂了homemade羊仔造型曲奇, 好

原帖由 mandymok219 於 15-01-27 發表
我之前在網上訂了homemade羊仔造型曲奇, 好好味, 唔太貴, 同埋味道特別, 間餅店仲有其他款式的曲奇, 因試過 ...
有相嗎?可pm資料給我嗎?

大宅

回覆:$200-禮盒送比客,請問有咩提議?

我公司通常買royce或agnes b或godiva 朱古力

子爵府

BK Milk勳章

回覆:$200/禮盒送比客,請問有咩提議?

帝苑蝴蝶酥

首頁

尾頁

跳至