跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 2004年3月媽咪會

mone
有無電暈左你呀

大宅

啱啱係街返黎, 熱到 c c 吓
本來諗住一陣間同個女去公園玩吓, 依家都係等晏 d 收太陽先再出去.

侯爵府

好媽媽勳章

bobo,

你認真小心d呀~!開頭果兩個月,我都有用cushion墊住個肚o既位置先敢同個仔一齊訓~~~

親家,

我初時都打算當晚一齊食埋飯先散水,但係實在太太太太太太累喇!!!唯有等下次啦!

(咦,多左張相喎~!!)

tippy,

頭先我都趁lunch time出左去沙田間agent度攪埋d手尾,嘩....出面又熱又焗又晒,差d暈低呀~!!

mone,

其實上次我馱住trevor時,裝修、搬屋、裝床乜都做齊晒...大吉利是都平安過渡。講真如果唔係我老公講起我大住肚唔可以裝床,我都唔記得呢d習俗~~~~唉~~~不過算鬼數啦,唯有叫個工人訓住梳化床先啦!
§ 為左食得好又健康啲,靚太橫行廚房中… §

大宅

nicole,
唔好禁煩躁呀!工人初黎步到未識得有任何要求既!
訓邊樹都得啦,咪鬼為左少少野而發皮4啦!
亞仔學你仲閉添 。

男爵府

好媽媽勳章

nicole, bobo,

聽人講只要裝野時,自己唔係屋企就得,但唔知真唔真,最緊要自己安心.
祝:一切順利!!!

大宅

各位,
中秋節你地bb/小朋友玩得開心嗎?我yanyan就無得玩啦因為佢係中秋前夕出玫瑰疹, 請問有無d mug野係出疹之後要食架定係唔需要special care呢?
Kityi,tsznok,jjbb,
3個bb都好得意,especially心怡個嗲樣好cute,trevor就好似大隻仔,點解jerry著左呢件衫好似大個左咁多ke
cherry-min,
景恒d電眼真係電得暈人,會唔會第一個就電暈addy/mummy呢
tsznok,
係啦.叫個工人訓住梳化床先啦.生左先搞.

別墅

親家,

吾緊要啦, 好快我地又可以見面, 到時我燒理隻海洋公園一天遊俾你啦! 不過今次吾係影得好多相咋, 你地相機有無影到心怡呀? 如果有通知我, thank you!

heiyan.mami,

心怡見到老公仔, 個樣咪嗲囉!

侯爵府

好媽媽勳章

florence, heiyan,

查實我係嬲鬼我老公仲o向度慢吞吞唔願郁~~~~
尋晚o向公司做到八點幾先走人,番到屋企仲要浪衫,叫佢幫手做o下野又只係掛住睇電視...真係嘔血!!!

kityi,

pls check pm~!
§ 為左食得好又健康啲,靚太橫行廚房中… §

大宅

tsznok, kityi, googoo,

jerry係ocean park俾毒蚊擊中, 個患處紅腫如一只紅鶏蛋呀 :-( :-( :-( :-( :-(

大宅

JJBB

好誇張呀 有無帶Jerry去睇醫生呀 ?

大宅

min,

梗係有啦, 個醫生都話佢皮膚極敏感,極野蚊, 因為呢個月已經為佢皮膚睇左3次醫生, 個醫生都話 免收診金

其實當日我都發覺佢俾蚊咬中, 同時我都中左, 但我第日訓醒就冇事, 但可憐的jerry就腫到硬晒, 個醫生話驚佢入骨或d毒走埋去第d位, 所以佢建議佢食5日抗生素.

各位,

有冇人知食抗生素係咪有咩副作用架, 因為我見個醫生好serious咁問我地, 我問佢係咪有副作用, 佢又話冇喎

大宅

JJBB 寫道:
但可憐的jerry就腫到硬晒, 個醫生話驚佢入骨或d毒走埋去第d位, 所以佢建議佢食5日抗生素.

大宅

heiyan,

yanyan出玫瑰疹咪發燒囉? 我記得呢到都有幾個bb試過出架. jerry唔單止著呢件衫老積, 係根本就好老積. 特別係佢依家好少笑, 以前好易逗佢笑, 依家成日都滿懷心事咁

tippy,

你搬左屋喇, 係租定買呀? 係咪都好近媽咪個邊呀?

bobo,

jerry間房部冷氣又係壞左, 我依家都係同梗佢訓呀

公爵府

認識瑞士牛牛第一回 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

各位媽咪,

我已經開左個 part 2 topic 啦, 快d 過去果邊繼續傾偈啦

2004年3月媽咪會 ~~~ Part 2

確保王國運作暢順,請將回應數保持在2000
近日系統變得不穩定,讓大家不便,小弟在此致歉。

經過數天的調查,我們初步鎖定原因是因為一些Topic的回應數太多,影響了系統運作。權宜之計是我們將把原來的Topic鎖上,並開設「續集」讓位會員可在此繼續,不便之處,敬請見諒!

同時我們亦訂購了新機器,預料在兩週內投入運作。屆時暫停了一段時間的「進階搜尋」亦會重開。如系統運作良好的華我們還會嘗試開放「線上人數」。

如日後回應數到達2000,請各位自行開啟新Topic繼續,這樣能有效減低系統的負載,令王國運作得更暢順。感謝各位合作。

複式洋房

Sorry, 由於打字慢, 所以未能及時轉去Part 2!
[img align=left]http://i6.photobucket.com/albums/y239/sonia_sychan/Sonia/2005-09-1836.jpg[/img]

首頁

尾頁

跳至