親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

如果不能登山,看不到火山口,阿蘇是否不值一去呢?

侯爵府

回覆 re-yan 的帖子

上年8月開始便不能上火山口
http://www.kyusanko.co.jp/aso/

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

未得, 朋友昨日FB講

男爵府

引用:如果不能登山,看不到火山口,阿蘇是否不值

原帖由 re-yan 於 15-01-30 發表
如果不能登山,看不到火山口,阿蘇是否不值一去呢?
其實周邊都好睇架,上次我都上唔到,係下面影下相,又去草千里行下,米塚等......還去採草莓

禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結。

男爵府

You can go to ride the horse in the play grassland in Aso.
My daughter also loves staying in Aso Farm very much.

別墅

回覆:現在是否不能登上阿蘇火山?

多謝各位俾料!因為知道冇得睇火山口,所以諗緊仲去唔去!聽大家咁講,應該還是值得去的:

男爵府

回覆:現在是否不能登上阿蘇火山?

Btw 亞蘇火山登山車果個商場杯乳雪糕真係好好食,幾凍我都照食因為真係好味

禁止在戶名,頭像相片,自定義頭銜,個人簽名,使用帶有 商業/個人/團體 廣告或宣傳推介成份之字句/圖片/超連結。

首頁

尾頁

跳至