親子旅遊

跳至

首頁
23456...20

尾頁

公爵府

原文章由 tsetse 於 08-6-3 18:12 發表
請問各位高雄住那間 Hotel ?

Thanks !

我 book 左漢來

男爵府

我的育兒心得勳章 環保接龍勳章

我都是漢來,係跟PACKAGE的

原文章由 tsetse 於 08-6-3 18:12 發表
請問各位高雄住那間 Hotel ?

Thanks !

公爵府

呢個網都有好多資料

http://www.ktwalker.com.tw/DesktopDefault.aspx

大宅

Sallyma,
Many thanks!!!
想8月中去, 都係上網揾緊料, 等你回來報告
若留3日墾丁够唔够呢, 會帶5歲囡囡去

想問tax+fuel surcharge約多少?
原文章由 SALLY媽媽 於 08-6-3 10:06 發表
fion88

我book6月中 hk$2216 (included tax&fuel surcharge)

你可以看看港龍個web呀比較吓

http://www.cxholidays.com/chl/zh/r/dest/package/KHH?interest=*&depd=20&depym=20086&whatby=package&search=1&depci ...

大宅

睇咗港龍2,700元包兩晚房, 去墾丁要自己book多兩晚??有冇跟團去???

原文章由 SALLY媽媽 於 08-6-3 10:06 發表
fion88

我book6月中 hk$2216 (included tax&fuel surcharge)

你可以看看港龍個web呀比較吓

http://www.cxholidays.com/chl/zh/r/dest/package/KHH?interest=*&depd=20&depym=20086&whatby=package&search=1&depci ...

大宅

好媽媽勳章

elmo_baby, fion88

我訂港龍假期7月頭去高雄3D2N package
$1800
+ tax & surcharge ~ $530
自己加多3D2N墾丁, 約HK$800/一晚民宿

嘩, 8月份貴咁多既

原文章由 Elmo_baby 於 08-6-4 20:37 發表
睇咗港龍2,700元包兩晚房, 去墾丁要自己book多兩晚??有冇跟團去???

男爵府

Fion88

若留3日墾丁够唔够呢, 會帶5歲囡囡去
>睇下要玩什麼? 如果水上活動可能已用1 ,
海生館半日,去下其他地方, 三日應該够掛.

想問tax+fuel surcharge約多少?
>HK$197+250=447

Elmo_baby
去墾丁要自己book多兩晚??有冇跟團去???
>我時間有限, book 1日墾丁, 2日晚上就要出番高雄.
我是買港龍package, 冇跟團呀.

原文章由 fion88 於 08-6-4 19:36 發表
Sallyma,
Many thanks!!!
想8月中去, 都係上網揾緊料, 等你回來報告

王國長老

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 王國長老

SALLY媽媽,
真係唔該晒你. 好有用呀..

我想問下我地會有兩位5歲半小朋友. 其實如玩水上活動. 岩唔岩佢地玩呢?

同埋有冇乜野係岩佢地玩呢?

原文章由 SALLY媽媽 於 3/6/08 15:45 發表
JO JO
唔洗唔該
你睇吓有無你想要個D

http://www.hotkt.com/coupon/index.htm

http://uukt.idv.tw/
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛。

男爵府

我都唔知呀, 等我去完番黎話你聽.

原文章由 JoJo 於 08-6-5 13:08 發表
SALLY媽媽,
真係唔該晒你. 好有用呀..

我想問下我地會有兩位5歲半小朋友. 其實如玩水上活動. 岩唔岩佢地玩呢?

同埋有冇乜野係岩佢地玩呢?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

你地都好快會出發....好開心呀

呢輪我d朋友都叫我唔好去....怕我辛苦....其實有無媽咪一個人帶過2歲bb去旅行架....

男爵府

其實你可以try下2天的旅行, 好似長龍個d, 如果ok, 再plan
遠小小囉.

原文章由 littlecar 於 08-6-5 16:31 發表
你地都好快會出發....好開心呀

呢輪我d朋友都叫我唔好去....怕我辛苦....其實有無媽咪一個人帶過2歲bb去旅行架....

翡翠宮

甘又係....去下短d既先...下星期放一日假去中旅申請證件....有證件就可以隨時出發.....

原文章由 SALLY媽媽 於 08-6-5 16:39 發表
其實你可以try下2天的旅行, 好似長龍個d, 如果ok, 再plan
遠小小囉.

男爵府

今預祝你同仔仔玩得開心D啦, 再向世界出發

原文章由 littlecar 於 08-6-5 16:50 發表
甘又係....去下短d既先...下星期放一日假去中旅申請證件....有證件就可以隨時出發.....

翡翠宮

多謝先...我都未完全放棄台灣架...你地玩得開心d.....返殷報告下呀

原文章由 SALLY媽媽 於 08-6-5 17:17 發表
今預祝你同仔仔玩得開心D啦, 再向世界出發

男爵府

OK,無問題.:lol: :lol:

原文章由 littlecar 於 08-6-5 17:32 發表
多謝先...我都未完全放棄台灣架...你地玩得開心d.....返殷報告下呀

公爵府

睇完其他forum , 最多人選香蕉灣和海洋玫瑰民宿

男爵府

我都係BOOK左香蕉灣

原文章由 yeikaki 於 08-6-6 16:00 發表
睇完其他forum , 最多人選香蕉灣和海洋玫瑰民宿

侯爵府

環保接龍勳章

原文章由 SALLY媽媽 於 08-6-6 16:46 發表
我都係BOOK左香蕉灣

我7月6日出發高雄/墾丁....BOOK亞哥之家
我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

侯爵府

環保接龍勳章

原文章由 SALLY媽媽 於 08-6-5 16:23 發表
我都唔知呀, 等我去完番黎話你聽.

昨晚墾丁民宿D人說:海洋館已經無企鵝看了...真可惜...
我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

男爵府

海洋館已經無企鵝看??? 我去年去時還有的啊! 今年還和朋友再去一次, 就是想看企鵝.

原文章由 vane 於 08-6-6 22:09 發表

昨晚墾丁民宿D人說:海洋館已經無企鵝看了...真可惜...

首頁
23456...20

尾頁

跳至