嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

邊喥有大塊

謝謝!

大宅

Re: 邊喥有大塊

Just saw one in Mega Idxx in Olympian City II. Around 24"X24" each.

大宅

JENNY,

唔好意思呀,我仲想你知唔知道大約幾多錢左右!

YST424

民房

$39三快

徵求:以下呢張winnie the pooh high chair,如果有人知邊有得賣或二手賣出請通知我,thanks a lot :cheeze:

大宅

babymummy,

Thank you very much! But i want to know what is the Shop Name, Jenny say the Shop is Mega idXX in Olympic plaza II!

yst424

民房

MEGA IDEA
慧加兒玩具童書專門店
奧海城2期地下G30舖
葵芳新都會廣場4樓422舖
觀塘駿業里8號世貿大廈7字樓 ←10%OFF
徵求:以下呢張winnie the pooh high chair,如果有人知邊有得賣或二手賣出請通知我,thanks a lot :cheeze:

子爵府

I go to 奧海城MEGA IDEA last week, buy $59 for 4.

大宅

sumsummame & babymummy,

very very thank you very much!

yst424

大宅

好媽媽勳章

I bought the last pack from 奧海城Mega Idea on Sunday. They said they don't know when will have stock again. You better call them first before you go.

水晶宮

好媽媽勳章

我昨日o係吉之島買左一大塊膠地墊.36"x72",$75
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

子爵府

Today, 奧海城MEGA IDEA 2期地下G30舖 call me,
有大塊

大宅

我星期二下午在葵芳分店有得買69元(4 pcs), 佢剛剛來貨,
買返來, 點清潔, 之後污租點清理, 唔該晒

首頁

尾頁

跳至