自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

2星期前去鑚石山荷李活廣場翡翠籐器買衣櫃
佢地就係上星期送個衣櫃比我. 點知個衣櫃係有問題
好多處都係損壞。叫佢地收返個衣櫃.比返尾數我
跟住打去這店的sales到. 問佢地退回按金. 佢地唔肯
只係講會在1星期內再送返個新比我.. 我已很激氣..問佢地
甘即係幾時再送個新衣櫃比我

佢地又講唔知道. 要問公司. 我打去問佢地公司(熱線)又講昨日會
通知我. 點知昨日佢地收左工連一個回電都沒有.我為有打去問返問這店啦 .個sales又講唔係佢問題. 係佢地公司問題..

今日一早打去問. 佢地又係唔比答案我.成日講問緊.未知道幾時送
我要求退訂佢地又唔肯... 現我仍等緊佢地回覆. 好嬲.
遇到甘唔負責任傢俱店.. 以為佢地大公司就有保障..點知道送個有問題個衣櫃比我..又唔肯退訂. 要退迫人買野. 重要買返同價貨品. .我已對佢地產品沒有信心. 想取返訂. 佢地又唔比.

現為換新衣櫃. 佢地又唔比送貨日期我. 一直推.....

請問遇到甘問題. 我應直接去向消費者委員會投訴!.
大家真係要小心買傢俱!.

子爵府

我會第一時間去消費者委員會投訴, 不過我好多同事都唔鍾意翡翠籐器, 因為個個買完啲傢俱都話有問題

已刪除用户

民房

翡翠籐器

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章

翡翠籐器 出晒名架啦, 你地唔好再去買啦, 當係個教訓算啦!

大宅

畀面勳章

我屋企買左張L型上下格床......同埋一個衣櫃.....so far到而家都無咩問題......可能我要求唔高.....又或者我好彩.....

睇見你地遇到咁唔開心....真係一額汗呀

水晶宮

乜e+咁差架mouth:

我2 or 3年前有幫襯過, 無論service and quality都 ok ga wor
天空之城, 快樂之地

民房

我係12月28日買左張單人床俾媽咪,今日送貨,好彩我係到,佢竟然可以送左個櫃黎,之後送番張床,個所謂師傅態度極差,好冇禮貌,我發現張床的床板竟然不平,其中一塊床板突起,個師傅仲話冇,我用手機影埋張相,打電話同門市講,希望佢地收回張床,然後再送過一張妥當的床,個師傳竟然係我屋企發脾氣,大力將工具箱擲在我屋企個地板上,大家想想個工具箱入面有好多電鑽工具,好重,我媽咪好嬲,叫佢發脾氣出去發,唔好係我地屋企發,佢仲要否認,直至我話如果佢唔停止我就立即報警,佢先至收儉,呢間都唔知乜野公司,係咪請埋d爤仔做師傳,件貨物有問題,連道歉都冇,仲要係個客人屆企發爤,我一定會投訴,如果有需要,我仲會去警署備案

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

呢間野一向都劣評如潮,下次唔好再去買喇

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

佢好耐之前service and quality 都 so far so good~
但出左名之後service and quality 送比你都唔好要,盞激親自己~:;pppp: :;pppp: :;pppp: 我就係受害者之一,仲要佢d野唔係平~
要別人愛你只有一個祕訣,就是做一個值得愛的人。

水晶宮

好媽媽勳章

呢8年來,我一直都用佢地o既傢俬,依家全屋16件大傢俬有13件都係o係佢地到買,最緊仲幫阿仔換左張高架床加樓梯櫃桶同衣櫃,都冇問題喎.
「知足者,常樂也;不知足者,富亦憂。」

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

唔係ma,我老公重話要去買張bed wor

子爵府

DEL

首頁

尾頁

跳至