嬰兒醫護

跳至

複式洋房

請問元朗區邊個兒科醫生好?

複式洋房

我BB有睇過大橋街市斜對面個個謝建華醫生, 佢都幾ok幾細心, 但每次都好多人, 要等好耐囉!

大宅

我阿b 睇開同樂街方卓明醫生,
都好細心, 有問迫答, ok 喎

大宅

原文章由 yeehome1314 於 08-5-26 12:57 發表
我BB有睇過大橋街市斜對面個個謝建華醫生, 佢都幾ok幾細心, 但每次都好多人, 要等好耐囉!

我囝囝都係睇佢架,不過佢真好多人睇,book咗都要等一個鐘

大宅

Don't consult Dr Tse, one baby girl has already sent to the hospital after taking his medicine, because he always give a strong formula medicine to child. My baby took the medicine often feel weak, of course, my baby got fever and fever gone very soon, but also feel very tried and weak. Now I change Dr Wong Kwok Wing, he the doctor of Tusen Mun Hospital.

原文章由 yeehome1314 於 08-5-26 12:57 發表

別墅

我bb都睇黃國榮醫生

洋房

我阿b都睇謝建華,之前睇過黃國榮,不過唔夾,所以轉左謝建華,佢好細心,講好多野我知,解釋得好清楚

男爵府

好媽媽勳章

有冇人知道方卓明醫生地址和電話?

大宅

方卓明醫生
同樂街22號(大橋街市旁)
tel 2473 1618

跳至
熱門主題