在職全職

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問有沒有BB放在筲箕灣保護兒童協會度, 好唔好?

如題, thanks.

複式洋房

Re: 請問有沒有BB放在筲箕灣保護兒童協會度, 好唔好?

更正, 是保護兒童協會育嬰院.

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

我試過放bb暫扥一日,service唔錯呀!!!
唔會亂o甘俾d陌生人入o黎,家長要接bb,要打電話通知姑娘才可以接回bb...真係唔錯呀!!!

不過,要睇o下有冇位先可以暫扥!!!

"彤豬b"愛"彤豬媽" "彤豬爸"愛"彤豬媽" :-) :-) :pint: :pint: :-)[img align=left]C:\Documents and Settings\User\My Documents\My Pictures\carton[/img]

別墅

"唔會亂o甘俾d陌生人入o黎"

上星期參觀(係入口位), 了解完, 比我想像中好, d auntie 續個小b換diaper/飲奶, 中b午睡時間, 有個新中b未習慣>自己係度玩, 個supervisor(唔知係咪院長) 好詳細講解, 仲大概計申請津貼後費用, but 暫時new born up-to 九月未有位, and 提議盡早取出x紙交表, 先申請暫託, good

之前, 聽過d mama 放bb 係旺角個間, 口碑好好
比口左唔少信心我口地

複式洋房

多謝你們,

我BB原先俾人揍, 但唔係太好, 剛剛輪到有位, 所以都好急戍決定送入去, 擔心好唔好, 但聽了你們的意見, 安心了很多, 唔該你們.

首頁

尾頁

跳至