嬰兒食譜

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好開心,囝囝尋日用10分鐘食曬1碗粥!

男爵府

Re: 好開心,囝囝尋日用10分鐘食曬1碗粥!

支持你ar!!亦替你開心!!我bb9months,本來好鍾意食粥亦都好快食晒成碗,但近排唔知做乜食親粥都好扭計,好忟!!激死!!宜家先知佢o個時咁乖!!

別墅

喂!好耐冇見呀~~
你就好啦,你阿b食得咁快,我就慘喇,我阿b依然食粥需時好耐,食得又小,同埋食親都喊!

禁止訪問

別墅

850212,
我阿b食親粥都唔肯開口架,有時成個匙x連粥捉住,有時打落去,激到我死死下,有時我要(鏈)住佢個口一路喊一路食!次次食得果幾啖粥,我都唔知有咩可以煲,我黎黎去去都係豬肉,豬骨,魚+菜,冇喇 !

禁止訪問

民房

hi,

我bb都係一樣, 以前唔絓鍾意食奶, 但食粥砧同糊都好乖, 雖然唔係好快食晒, 但會自動張開口, 食到一碗有多, 但近來一見到隻碗巳經又喊又忟, 糊都肯食d, 但粥死都唔肯食, 激到我死, 反而奶佢依家又食得幾好, 我真係好忟, 冇晒心機再煲 粥 !!

首頁

尾頁

跳至