跳至

首頁
23456...37

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我個bb是仔仔...張相睇黎似女女?
原文章由 magmagyau 於 08-7-29 11:31 發表
joey82joey你隻仔定女呀

男爵府

由於Prudencelamlam電腦壞左,金我代她召集媽媽...
日期:8月1日(星期五)下午2點
地點:客家 (delifrance隔離)
在酒樓門口先集合(即係delifrance同豐澤之間個門口)
有問題可聯絡我或Prudencelamlam

人數:1)Prudencelamlam
2)joey82joey(即係我)

男爵府

醒目開學勳章

在酒樓門口先集合(即係delifrance同豐澤之間個門口)

2)joey82joey
3)ChaCha424

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 ChaCha424 於 08-7-29 13:50 發表

3)ChaCha4 ...

4)magmagyau

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 ChaCha424 於 08-7-29 13:50 發表

4)magmagyau

男爵府

好媽媽勳章

我覺得似男仔...但又有d似女仔(可能戴住個頭cool) 幾大呀.....
原文章由 joey82joey 於 08-7-29 13:16 發表
我個bb是仔仔...張相睇黎似女女?

大宅

I would like you join you guys tooo!!!
Hope you all don't mind because my baby is only 3 months old!!!

4)magmagyau
5)muimui8386

男爵府

有問題可聯絡joey82joey(pm/電話)/
Prudencelamlam(只可用電話,電腦壞)

4)magmagyau

複式洋房

我8月1日(星期五), 上午有o野做,驚趕唔切.
如果嚟到,都應該要遲到,到時call你地!

男爵府

ok,我留個電話號碼俾你,方便聯絡...check pm
原文章由 krislee 於 08-7-30 12:57 發表
我8月1日(星期五), 上午有o野做,驚趕唔切.
如果嚟到,都應該要遲到,到時call你地!

男爵府

好媽媽勳章

我仔話我知....客家_改左名後叫<金囍閣> 我成日都唔記得改添

男爵府

金等我通知其他媽咪
原文章由 magmagyau 於 08-7-30 23:20 發表
我仔話我知....客家_改左名後叫 我成日都唔記得改添

男爵府

地點:金囍閣(舊名:客家三代)
有問題可聯絡joey82joey(pm/電話)/
Prudencelamlam(只可用電話,電腦壞)

4)magmagyau

洋房

嗚嗚~~我又唔黎得呀..要返工..
下個星期有無約呀???

男爵府

好媽媽勳章

星期一至五好天唔落雨都得...不過要早d約喎..哈哈
原文章由 et_kelly 於 08-7-31 15:55 發表
嗚嗚~~我又唔黎得呀..要返工..
下個星期有無約呀???

男爵府

我住德man街呀, bb0208, 不過明天唔得閒, 下次可唔可以join埋我呀b呀

大宅

hihi,

my baby was born in April ga, we can go to walk by the bay togehter when u have time :)

原文章由 orange_connie 於 08-8-1 12:27 AM 發表
我住德man街呀, bb0208, 不過明天唔得閒, 下次可唔可以join埋我呀b呀

男爵府

當然可以,你可以先定左日子及攪咩活動,睇下有無媽媽join埋,你可找我,我是全職媽媽,我仔是07年10月,每天都對住個仔,都覺有點悶...
原文章由 orange_connie 於 08-8-1 00:27 發表

男爵府

醒目開學勳章

過多一陣大家就見啦!!

大宅

HIHI,

我都係全職媽媽,又係一個人對住個仔,真係有D悶,而且天氣又熱......我住蕪湖街,所以得閒就用仔仔行吉之島涼冷氣,得閒join埋一齊行下、飲下茶、傾下計啦~~~Vigo仔係07年12月

原文章由 joey82joey 於 08-8-1 10:27 發表
當然可以,你可以先定左日子及攪咩活動,睇下有無媽媽join埋,你可找我,我是全職媽媽,我仔是07年10月,每天都對住個仔,都覺有點悶...

[ 本文章最後由 Didi0525 於 08-8-2 02:52 編輯 ]

首頁
23456...37

尾頁

跳至