親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

原先計劃的行程

手機用戶,不要點評.謝謝

大宅

回覆:貝囡 的帖子

實行時是
day1,六點到,機場取車,住福岡,周圍行下食一蘭拉都
day2,福岡自駕到鹿兒島,櫻島,再回鹿兒島酒店
Day3,鹿兒島到,霧島溫泉,滝美丸,霧島神宮,高千穗牧場(揸牛奶同食國產牛).鬼之洗濯板,清島神宮,食日南水產,鵜戶神宮,宮崎,西松屋,浸湯,住宮崎
Day4,宮崎,九州動物園,別府八大溫泉,午餐地獄蒸鉄輪,住別府灣酒店,回酒店洗衫,浸湯
day5,別府到 kitty land,湯布院行街,午餐,九重夢大橋,五點鐘就到阿蘇阿蘇鄉(一泊兩食)
day6,阿蘇鄉到阿蘇山,高千穗夾谷,阿蘇蒙古包,黑川溫泉,熊本,上通下通,住熊本
Day7,熊本城,鳥栖outlet,季樂食佐賀牛,住熊本溫泉酒店
day8,去熊本JR 駅(找模型).再找熊本市市長,再到福岡outlet,住福岡(還車)
day9,福岡.門司港,九州鉄道博物館,坐船到唐戶市場午餐,步行到下關,再步行到門司港,之後回福岡行街
day10,福岡巨蛋outlet,午餐釣船茶屋,再行街買野
day11,福岡天神,買買買買,下午6點機回港

大宅

day2,福岡自駕到鹿兒島,櫻島,再回鹿兒島酒店

大宅

Day3,鹿兒島到,霧島溫泉,滝美丸,霧島神宮,高千穗牧場(揸牛奶同食國產牛).鬼之洗濯板,清島神宮,食日南水產,鵜戶神宮,宮崎,西松屋,浸湯,住宮崎

大宅

Day4,宮崎,九州動物園,別府八大溫泉,午餐地獄蒸鉄輪,住別府灣酒店,回酒店洗衫,浸湯

男爵府

hashtag旅遊勳章

回覆:剛完美結束11日九州之旅

等等等

大宅

回覆:剛完美結束11日九州之旅

thanks sharing

大宅

引用:實行時是day1,六點到,機場取車,住福岡,

原帖由 貝囡 於 15-02-15 發表
實行時是
day1,六點到,機場取車,住福岡,周圍行下食一蘭拉都
day2,福岡自駕到鹿兒島,櫻島,再回鹿兒島酒 ...
請問樓主day 9去司門港交通點安排, 有冇買pass?

大宅

回覆:liubabyliu 的帖子

無買pass呀,只用一日唔買化算D

大宅

大宅

day5,別府到 kitty land,湯布院行街,午餐,九重夢大橋,五點鐘就到阿蘇阿蘇鄉(一泊兩食)

大宅

day6,阿蘇鄉到阿蘇山,高千穗夾谷,在高千穗JR站附近食高千穗牛,再去睇阿蘇蒙古包,之後再去黑川溫泉,浸左兩間旅館的溫泉(超正,仲有男女混浴架)熊本,上通下通,住熊本

大宅

Day7,熊本城,鳥栖outlet,季樂食佐賀牛,食左¥9000/2人,多到食唔晒呀,回住熊本溫泉酒店

大宅

day8,在熊本多米,去熊本JR 駅(找模型).再找熊本市市長,再到福岡outlet,住福岡(還車)

大宅

day9,福岡.門司港,九州鉄道博物館,坐船到唐戶市場午餐,食海鮮,超正,再步行到下關,再步行到門司港,行到累爆,之後坐車回福岡行街街,買買買!

大宅

day9

大宅

day10,福岡巨蛋outlet,去到超多人,原來東方神起開演唱會,午餐釣船茶屋,再行街買買買買,再行福岡big c

fionaleung43    發表於 15-4-20 00:33

大宅

day11,福岡天神,big c,三越,買買買買,再到福岡機場買買買,下午6點機回港,相中是戰利品

大宅

引用:無買pass呀,只用一日唔買化算D

原帖由 貝囡 於 15-02-15 發表
無買pass呀,只用一日唔買化算D
交通費幾多,由福岡去司門港?

大宅

回覆:liubabyliu 的帖子

我兩個人,買左4張回數卷,五千三百幾日元

首頁

尾頁