夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

老公口花花

就因為我老公口花花,攪到有個女仔鍾意佢
個女仔send 左icq msg 俾我老公如下:
"你究竟想點架,
你又話鍾意我,但又唔同我一齊,"
內容大致係咁,
sms 有段咁講
"好唔開心囉,有人成兩日無打俾我啦,
好掛住你呀"

你地睇完,覺得點呀?

複式洋房

Re: 老公口花花

5開心就一定有.....同佢傾下啦....講出自己感受...如果係我...我都好驚佢沈迷落去玩...遲d真係有野甘點suen...所以要傾傾呀...

男爵府

好媽媽勳章

呢個女人你老公識? 係唔係只係net fd?
我老公時常都係咁例如: honey, i miss you, 等等....
呢排仲同d net fd 講電話...如果你真係介意就要及早阻止....

民房

嘩! 咁妳老公係咪真係佢講過鐘意佢呀? 好過份喎! 比我實嬲死!

翡翠宮

ywpw:
你唔係大方成咁下嘛???你老公同d net fd講"honey, i miss you, 等等...."你都可以唔嬲呀???仲傾電話添,難度你一d感覺都無架咩???
你老公個d net fd你咪女仔黎架???
如果係,我就真係唔明你諗乜囉???你老公叫第2個做honey喎!!!仲同佢講i miss you,你唔好話你一d感覺都無呀???你一d都唔嬲架咩???

翡翠宮

arpaddy:
我個人就覺得你老公好過份囉!!!佢當你死架???
我係你就一早發左火喇,仲等乜野呀???
我會問佢邊個係你honey呀???你miss邊個呀???同邊個傾電話呀???
不過,你又點知你老公係網上同其他人的對話架呢???你cleck過佢呀???

男爵府

好媽媽勳章

小manman 寫道:
ywpw:
你唔係大方成咁下嘛???你老公同d net fd講"honey, i miss you, 等等...."你都可以唔嬲呀???仲傾電話添,難度你一d感覺都無架咩???
你老公個d net fd你咪女仔黎架???
如果係,我就真係唔明你諗乜囉???你老公叫第2個做honey喎!!!仲同佢講i miss you,你唔好話你一d感覺都無呀???你一d都唔嬲架咩???

個d係小妹妹黎之麻. 佢地玩之麻.....開頭都有d唔鍾意後來都睇化, 有時都會睇下佢講咩架, 致於電話我都同佢講無謂太多, 只有個d net fd 搵佢, 我都無辨法, 如果我講太多佢咩都唔會比我知啦......

大宅

ywpw :
你同你老講, 話俾佢知你的感受, 你唔係好鍾意佢咁同d女仔講野, 如果佢明白你的感受. 佢會知道點做的. 我覺得你老公好enjoy其他女仔傾慕佢, 掛住佢的feeling. 好似我o地d女性感, 都會enjoy 有男仔追的感覺啦, 仲之, 同佢講啦.

複式洋房

其實我睇左之後,我真係好唔開心....我仲即刻喊左出黎添
個個女仔其實係佢d client黎既....又唔知點解個死老俾左個icq人,又俾埋d 電話人,,
咁點解我會睇度段icq msg 呢,就係個死老玩完之後又無關,一朝早我返工,段msg 就咁出左黎,見到係女仔喎個名,咁點都要睇下啦...
而sms 個度,我不嬲都會睇番之前d sms 習慣, 因為有時send 俾佢d sms 好好笑架嘛,又會睇番自己點解打d肉麻野俾佢,有時睇番會幾sweet 架嘛....點知,睇到個唔係我打既sms, 仲要寫d咁既野喎...初初以為可能人地send 錯啦...點知仲有第二個....仲講埋d 肉麻野...咪即刻問佢囉...

我老公就話個女仔痴埋黎....我無鍾意佢架
佢又話無講過話鍾意個女仔喎...係個女仔自己講

佢同佢細妹講....個d野都係口花花..貪玩...最鍾意個個都係我喎...但係我就係半信半疑啦...

大家話我點算好呀...我都唔知點做....

男爵府

好媽媽勳章

Minniechung 寫道:
ywpw :
你同你老講, 話俾佢知你的感受, 你唔係好鍾意佢咁同d女仔講野, 如果佢明白你的感受. 佢會知道點做的. 我覺得你老公好enjoy其他女仔傾慕佢, 掛住佢的feeling. 好似我o地d女性感, 都會enjoy 有男仔追的感覺啦, 仲之, 同佢講啦.

無用架, 佢覺得無問題, 佢覺得行得正企得正無問題......

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

咁你地又學下佢地咁做咯, 睇下佢地乜野反應!!!
到時仲會唔會咁下扒輕輕~~
比著我, 我一定會還以顏色, 比佢受下呢 d 滋味

複式洋房

finger:
我又唔係個d有吸引力既人...點搵個人還以顏色喎
而且,唔怕再影響我地之間既感情咩?

別墅

finger
同意呀, 一於佢做初一我做十五. d 男人有雙重標準架, 同一件事佢做就得人地做就唔得.

我個老死個老公咪係咁囉. 佢老公成日同個女同事講電話, 仲要一日講成三四次, 係屢話唔聽o既情況下, 我個老死就叫我同佢夾計以牙還牙啦. 因為我有個大陸手提, 咁我個 fd 就叫我打 d 長途俾佢, 電話來電上會 show 00, 咁我個 fd 就扮係 d 出邊識o既男普通朋友打俾佢, 由於只係剛開始實驗, 所以未知佢老公會有咩反應, 佢話希望佢老公會嬲到噴火喎!!
枯藤老樹昏鴉, 小橋流水人家, 夕陽西下, 斷腸人在天涯.

洋房

可可2003 寫道:
finger
同意呀, 一於佢做初一我做十五. d 男人有雙重標準架, 同一件事佢做就得人地做就唔得.

我個老死個老公咪係咁囉. 佢老公成日同個女同事講電話, 仲要一日講成三四次, 係屢話唔聽o既情況下, 我個老死就叫我同佢夾計以牙還牙啦. 因為我有個大陸手提, 咁我個 fd 就叫我打 d 長途俾佢, 電話來電上會 show 00, 咁我個 fd 就扮係 d 出邊識o既男普通朋友打俾佢, 由於只係剛開始實驗, 所以未知佢老公會有咩反應, 佢話希望佢老公會嬲到噴火喎!!

係好橋喎!!!

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

arpaddy : 唔需要比人知道自己係點既樣, 在網絡上只要你係女人, 可以放膽交談, 就可以做出一 d 令到老公呷醋, 以及令佢醒覺既絕招來...
如果佢出聲話你, 到時再話比佢知, 我地冇野架, 只係朋友傾下計之麻, 就好似你同果個女人咁咯

到時問佢死味!!

別墅

there should be no tricks and cheat between the couples.
you may talk to your husband sinecerly,
ask him to think about your feeling.
if he love u, he may know what he should do.
i don't think it is good to ask someone to cheat your husband,
he wants your support, not your revenge.
我靠著那加給我力量的,凡事都能作。

複式洋房

其實我都諗過呢d橋架...
不過,我返工呀....邊有時間上網識其他人喎
公司既同事差唔多個個都係女仔...

首頁

尾頁

跳至