興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

別墅

我屋企有2隻唐狗,一條sausage。

唔知今年咩事啦,個寵物展咁多情侶,都無問題既,但係毒男們你要扮識野唔該細聲小小/

當我同狗狗買緊零食,有一對情侶企係側邊樣衰衰咁傾計,本身真係關我忍事,直至

豬排: 哎呀,隻大狗一邊耳仔高一邊耳仔摺嫁,咩狗嚟嫁

鋸排男(用一個好似好有知識,好認真咁掃視我隻狗): 超!唐狗之麻。

嘩!我頂你個制,我即爆: 你XX,我隻狗係咩種關你咩事呢,你XX,知唔知咩叫禮貌。

再嚟

行吓行吓, 有條死龍友(係唔尊重嫁喇,因為人必先自重而人重之) 突然影三隻狗啦,都無問題而我仲會叫三隻狗狗企定定俾佢影啦,點知佢話:另外兩隻唐狗行開啦,我影隻sausauge 嫁咋。

我真係O 曬嘴

上返車我真係忍唔住問老婆,係咪我仲停留緊係上一個年代(一個講求禮貌同品行既年代)。

Btw 小弟今年26嫁咋,唔係太老姐

貓大姐  12) 內容含有淫褻、不雅、粗言穢語、人身攻擊、挑釁成份及誹謗內容成份之帖子,管理員及版主保留屏蔽或刪除   發表於 15-2-17 12:48

男爵府

回覆 ashleychungli 的帖子

你D形容詞好攪笑~~
LEE D係個人問題, 唔關年代事的

子爵府

貓狗褓姆 DHA勳章 畀面勳章

回覆 ashleychungli 的帖子

宜家啲人係咁,其實我有地方一定養唐唐,唐唐又乖又有性有乜唔好呀!!啲人真係好衰。

男爵府

回覆:寵物展奇遇

唐狗不知幾可愛幾醒目呀

大宅

啲無知嘅人就出少句聲,避免出醜啦!我無養唐狗,都覺得佢哋性格好,唔明點解有人會歧視唐狗?!

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我有朋友試過同你同一反應, 我好明

當年佢帶隻BIRMAN出街

老友, 再唔識貓都好, 稍為思考下都知唔係唐貓下話

當時有個女人話隻貓好靚, 佢老公話: 哦, 呢D普通貓姐

我朋友又係即時發作

(唔係話名種有幾巴閉, 我朋友同時有養唐貓, 一樣咁錫, 之不過對方句說話同兜口兜面話人個仔唔得意一樣之嘛)

別墅

其實果日仲有好多好奇怪既野嫁

伯爵府

唔明點解啲人咁不屑唐貓唐狗,都一樣咁可愛啫,或者係虛榮心作祟啦

大宅

BK Milk勳章

嘩,乜依家d人咁無禮貌嫁

大宅

.

男爵府

引用:我有朋友試過同你同一反應,+我好明當年佢帶

原帖由 Charlotte_mom 於 15-02-17 發表
我有朋友試過同你同一反應, 我好明

當年佢帶隻BIRMAN出街
隻貓好靚啊

珍珠宮

引用:唔明點解啲人咁不屑唐貓唐狗,都一樣咁可愛

原帖由 juniormiu 於 15-02-18 發表
唔明點解啲人咁不屑唐貓唐狗,都一樣咁可愛啫,或者係虛榮心作祟啦 ...
我好鍾意唐狗
覺得佢地好福相,傻傻的

首頁

尾頁

跳至