夫婦情感

跳至

首頁
12345...6

尾頁

複式洋房

引用:大丈夫何患無妻?!而家女多男少,找另一個

原帖由 KIKI678 於 15-02-17 發表
大丈夫何患無妻?!
而家女多男少,找另一個容乜易 ?
講就容易表情符號表情符號表情符號

伯爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

可否了解下發展到咩地步先,2個人坐底好好傾下睇下仲有無得救....

若果只係岩岩開始,你老婆可能都係因為悶,
同埋又新鮮....加上你地平時相處時間咁少

最緊要傾下先!

複式洋房

引用:可否了解下發展到咩地步先,2個人坐底好好

原帖由 eightnine89 於 15-02-17 發表
可否了解下發展到咩地步先,2個人坐底好好傾下睇下仲有無得救....

若果只係岩岩開始,你老婆可能都係因為 ...
有傾過,佢話佢已經對我無晒感覺,佢同男仔都係啱啱開始

瑪瑙宮

ccd2138 發表於 15-2-17 16:43
您同佢講, 同個男仔耐左都會淡架喇.

複式洋房

引用:Quote:原帖由+eightnine89+於+15-02-17+發

原帖由 ccd2138 於 15-02-17 發表
同埋我地而家處境係等緊上公屋,因為而家住緊租9千蚊,如果即刻分開唔住呢間屋,bb又要轉校,而得佢一個湊bb又要返工,又要交租,佢會搞唔掂,所以我話繼續一齊住住先,到上左樓我先走,咁但係離我地上樓仲起碼有一年甚至更耐,所以呢段日子……………好難受,好辛苦

伯爵府

2018復活節勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 ccd2138 的帖子

問下佢,無感覺個原因,例如係咪因為大家太少時間相處?

你若想補救都要做野比誠意佢睇,問下佢若佢咁決心要分開,有無諗過將來點,
佢係咪打算同個男人過世,個男人真係可以同佢過世?

個仔又點呢

複式洋房

引用:Quote:ccd2138+發表於+15-2-17+16:43+有傾

原帖由 Nancy20090615 於 15-02-17 發表
我有講,我仲同佢講喺酒吧識既,都係player,因為佢未得到你就乜都得,得到左就唔係咁樣,我仲話,佢而家都叫做拆散緊人地家庭…………但係佢話個男仔唔係咁樣喎………

複式洋房

引用:回覆+ccd2138+的帖子問下佢,無感覺個原因

原帖由 eightnine89 於 15-02-17 發表
回覆 ccd2138 的帖子

問下佢,無感覺個原因,例如係咪因為大家太少時間相處?
可能係大家皮氣加上生活上既意見掛,但係我好努力遷就,好努力去改,只因我真係好愛佢

複式洋房

引用:Quote:ccd2138+發表於+15-2-17+16:43+有傾

原帖由 Nancy20090615 於 15-02-17 發表
講左……

大宅

回覆:點算,老婆有第三者😭😭😭

鄧你辛苦呀!
其實你會唔會唔好咁就佢,等佢乜都要煩時睇下個男仔會否現形呢?
咁佢咁大個人做得出咁都要承擔後果㗎

大宅

佢都直認變左心, 通常女人變左心好難挽救, 不過我諗樓主唯一可以做就係同佢老婆坐低傾, 問下佢係咪因為大家見面少或其他原因令感情冇晒。傾下先再睇下有冇得"MAN" 啦。

男爵府

樓主, 您有幾愛又如何? 而家系人地唔愛您呀?!
諗嚟都無謂咯!!!

個女人竟然玩到咁明目張膽, 恕我直言, 某程度都系錢作怪!

您都系睇開D啦!
男人有錢有樓, 自然就會有唔少女人肯埋身.
無錢的, 有情趣 識氹人 也可以大把女溝.....

您不如諗一諗 點樣可以保住個小朋友的撫養權, 小朋友點都系自己要番,
至多一段時間打散工, 或者搵社區媬姆睇幾個鐘.

仲有, 您飛起個女人, 自己帶著小朋友可能仲可以快D上到公屋!
個女人跟著您等, 可能仲有排等, 等到又要再分戶仲有排煩.....

一旦離婚起上嚟, 除非您可以比夠贍養費;
否則, 個女人自己帶著小朋友.......
她要瘟仔.... 搵愛情....激情.... 熱情, 會麻煩好多.
您只要點都話無錢, 而佢又想再搵男人的情況吓, 好大機會會比番小朋友您, 還佢自由.

心己變, 不值得留戀, 還是好好打算吧!

珍珠宮

開心吸收勳章

太太今年幾多歲呀?係一個貪慕虛榮嘅人嗎?落得吧飲酒開枝酒都唔平,如果係經常去嘅人都應該使得起錢,如果只係計錢呢PART你已經輸咗九成九,人家一個月飲酒錢已經多過你份人工,所以如果太太係貪慕虛榮的話,你都係放棄都得啦!

當年我EX都係有男人,而個男人仲夠膽打電話俾我吖我離開我EX,EX仲要安排係佢個男人間律師樓搞離婚,咁我咪重難受!其實當個女人一旦變咗心,點都留唔到㗎啦!不過你咪當睇清楚個女人囉,妻死妻還在,況且冇女人都唔使死的!可能你之後會發覺更海闊天空呢!
百花叢裡過,片葉不沾身。

子爵府

wing1388 發表於 15-2-17 17:21
太太今年幾多歲呀?係一個貪慕虛榮嘅人嗎?落得吧飲酒開枝酒都唔平,如果係經常去嘅人都應該使得起錢,如果 ...
問題係佢有個四歲既仔
無仔女既女大可灑脫離開
除非以後唔結婚
否則個仔對住個後母, 日子實唔好過

複式洋房

引用:太太今年幾多歲呀?係一個貪慕虛榮嘅人嗎?

原帖由 wing1388 於 15-02-17 發表
太太今年幾多歲呀?係一個貪慕虛榮嘅人嗎?落得吧飲酒開枝酒都唔平,如果係經常去嘅人都應該使得起錢,如果 ...
佢今年29,佢唔算好貪嗰隻,其實聽完你咁講,諗返起我地拖拍嗰陣成日去食飯去玩,而家就剩係返工放工湊仔同湊仔,自從有左bb都可以叫做乜左二人世界

男爵府

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由 wing1388 於 15-02-17 發表太

原帖由 ccd2138 於 15-02-17 發表
佢今年29,佢唔算好貪嗰隻,其實聽完你咁講,諗返起我地拖拍嗰陣成日去食飯去玩,而家就剩係返工放工湊仔同 ...
收拾心情啦巴打,你老婆都講得咁明,無謂勉強啦。

又放假!!!

男爵府

crt1234 發表於 15-2-17 18:06
問題係佢有個四歲既仔
無仔女既女大可灑脫離開
除非以後唔結婚

後母也有好的..... 不過您而家都系稳住頭家先啦.
個女人未玩夠, 您拉佢唔住KA.

生活樣樣系錢, 有錢唔通唔養仔, 唔儲起D錢....
反而攞去裝身扮靚, 去飲去玩去浪漫呀.......

複式洋房

引用:樓主,+您有幾愛又如何?+++而家系人地唔愛您

原帖由 ppyy333 於 15-02-17 發表
樓主, 您有幾愛又如何? 而家系人地唔愛您呀?!
諗嚟都無謂咯!!!
我只係想盡力保住呢份情,呢但家庭

大宅

回覆:ccd2138 的帖子

你可唔可以請日假, 搵人湊住bb, 同佢出去睇場戲食餐飯?

男爵府

ccd2138 發表於 15-2-17 18:20
我只係想盡力保住呢份情,呢但家庭
歌仔有唱: 變心感情誰人留得住, 要等痴情回流殊不易!

我也是被人背叛, 系好痛,我明.
只可以講, 人家己經不愛您, 您痛還痛, 但都要好好替自己打算.

您打唔打算要番小朋友個撫養權, 還是比番個女人湊?
如果您呢個爸爸想争番小朋友個撫養權, 只少撈到共同撫養, 我有建議比您......
官唔一定會判撫養權比個女人, 官的重點系小朋友的最大利益!

首頁
12345...6

尾頁

跳至