潮流時尚

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

回覆 wbrenda 的帖子

yes yes thx a lot, this is the one she wants, hopefully I can get it in paris!

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

大宅

yea....it seems a lot cheaper there, but still expensve for me, I should work harder hopefully I can buy one for myself next time

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

回覆:smartlulu 的帖子

大宅

另外想問巴黎機場(cdg)退稅,退返入credit card 係咪scan完掉入郵箱? receipt唔洗㗎入信封㗎可?

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

大宅

唔該哂!!!未買到袋但幫朋友買咗chain wallet同銀包

大宅

少少感受...真係要check得好仔細,其中一款係攞到頭幾個攞出嚟都唔ok, 有d少少花,左右唔balance, 車線唔靚,真係要好少心

子爵府

wbrenda 發表於 15-2-21 14:47
回覆 smartlulu 的帖子

wallet 或銀包, 可以 4個。
1 passport 1 handbag??我想問下佢係退稅度check 定係 shop已經 check 你 record??
即係如果我去巴黎 C shop 買1個袋, 又去巴黎的 C shop 想買多一個袋, 比passport佢時佢就會check到??
另外係如果巴黎買1個C, 歐洲其他國家可唔可以再去買多個C??
sorry好多問題, 我都未去過果邊買C, 打算去呢..

大宅

我諗佢check到喎,因為比錢嗰時已經要比passport佢嘛

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

禁止訪問

貓狗褓姆 畀面勳章

侯爵府

佢地check到架,而且要兩個月後先可以再買同一款袋,seasonal唔知計唔計,不過就可以同時間響任何一個歐盟國家買一個,例如你旅程會經過英國、法國、德國...等等,就可以分別響每個國家買一個嘞

大宅

smartlulu 發表於 15-2-21 21:22
thx thx, I better ask my friend for the code again, coz what she gave me is just a code A0 ...

code 它前段係個款同size,後段係乜皮同乜色扣嘅details你個code 係classic bag,問你個朋友要乜皮同乜色鍊就得,唔使要成個code

btw, 每個人每個款只可買一個,accessories 都一樣,唔可以重複,不過可以用另一passport,chanel quota 係2個月咁計,即依家買咗兩個月內無得再買

大宅

我今日都會經過睇吓買唔買到,去埋hermes碰吓運氣

大宅

回覆 blueboy 的帖子

唔該哂,真係好深學問,我諗我2個月內都唔會再嚟呱....下次再買真係要預早問定details先

首頁
12345...6

尾頁

跳至