懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

畀面勳章

回覆:我老公成日覺得生bb 好核突,好嬲!

其實我都覺得好核突,所以我c6禁止陪產

樓主唔好嬲啦,陪唔陪唔緊要,最緊要佢生完肯揍仔同錫你,其他都係小事,唔好唔開心喇

男爵府

引用:莫講話順產,我第一胎開刀個時佢都唔肯陪我

原帖由 conniegi 於 15-02-20 發表
莫講話順產,我第一胎開刀個時佢都唔肯陪我入手術室,話驚有陰影!
而家我睇下bk 同佢講下人地順產啲經歷佢 ...
驚就係驚,嬲乜

侯爵府

不如我代你老公去啦我好想睇但自己生又睇唔到柯個下係點

大宅

回覆:conniegi 的帖子

我老公因為擔心我,陪足我全程順產,未驚過,仲幫我打氣,其實入產房前,醫生都有問他怕唔怕血,聽到佢豪不猶豫話:唔怕!果一剎那,我真係好感動

大宅

乜開刀可以視產咩,唔係順產至得?我個人覺得生仔個樣會7情上面好樣衰,費事比c6睇到我個樣好似話梅甘,重生唔出添

大宅

引用:佢就係話驚陪產完之後唔想搞嘢 +

原帖由 conniegi 於 15-02-20 發表
佢就係話驚陪產完之後唔想搞嘢
我以前有個bf都曾經咁講過!從此我知道佢唔係一個係生育難關上有擔戴、可以同我共同進退嘅人⋯ 結果我同佢分開左!

依家我老公,唔好話入產房,幫我洗惡露底底、洗傷口、修腳甲、湊B換片餵奶乜都會落手落腳

別墅

反而我覺得生B核突吾比老公陪產,順產剛出世既B成身羊水....好腥.......

首頁

尾頁

跳至