夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

此男人不要也罷..........

男爵府

樓主想用小朋友管住男人, 諗錯晒, 他都話會再搵小三,

你仲同他結果, 害自己之餘仲害埋小朋友.

子爵府

回覆:我唔知應該點做,有無人可以教下我。

就算佢肯娶你也一定冇幸福 佢已講明會繼續出去搵,咁你嫁來做乜?人唔係話中意就去做,你明知人唔係真心愛你都可俾人搞大個肚,無論係落仔或眾叛親離做單親,都係時候為自己所做既嘢負責

子爵府

引用:樓主想用小朋友管住男人, 諗錯晒, 他都話會

原帖由 111aaa 於 15-03-02 發表
樓主想用小朋友管住男人, 諗錯晒, 他都話會再搵小三,

你仲同他結果, 害自己之餘仲害埋小朋友. ...
冇錯,係害埋個小朋友。自己冇本事俾到完整的家和合理舒適理境俾小朋友就咪生啦,盞害咗佢,唔係一句你中意小朋友就大哂,他日小朋友懂事時怨你你仲冇癮,個仔未出世你就已欠他。

唔結婚唔要個細路就起碼個男人覺得有返自由會開心,結咗就三個(大人和細路)都唔會開心。係牽涉三個人生。

侯爵府

引用:我同我ex一齊4年,分開已經9個月了,分開原因

原帖由 colourfulling 於 15-02-28 發表
我同我ex一齊4年,分開已經9個月了,分開原因因為他未玩夠,覺得成日呃住我出去玩,他好大壓力,加上果時他想試 ...
如果你接受到第日佢有第個而仍然無唔開心,唔會離開佢既,咪一齊囉

伯爵府

我想問, 如果我將樓主比喻為X 兜, 會唔會俾人block a/c ?

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

幸福的女人幾時都係揾個,佢愛你多過你愛佢嘅男人

至於小朋友果度,你要認真考慮

大宅

回覆:colourfulling 的帖子

當你親人?
佢會同親人上床,搞出BB?
多餘,藉口,賤格,把口講得好聽,事實根本就不負責任!
旁觀者清,當局者迷!相信你身邊朋友,父母都勸告過你吧!醒啦!

水晶宮

你似係後備,佢出去玩時就同你分左手既,得閒就揾你當叉叉電,你又受落,仲有埋b, 你同佢一齊條路只有一個慘字,我唔覺得一d咁不負責任既賤人可以做d咩嚟負擔囉

大宅

睇完好想講粗口!感情似親情就咪搞人啦!又唔做好安全措施!簽個紙有幾難!結婚離婚都係簽個字架咋!呢0的禁既男人妳鐘意佢0的咩呀?!

水晶宮

BK Milk勳章

吾係佢玩吾夠
係未揾到个原意停低姐

男爵府

無刨文..
點解散左仲唔好好做好避孕? 要咁唔負責任搞到有左bb..
如果我係你..唔會同佢夾硬結婚..但我會生bb落黎自己養..
請問樓主幾多歲? 你要好好諗清楚日後條路點行..
好大機會會自己養大個bb. 可能找新bf會有難道..因為你有個bb跟住你..

子爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

Nancy20090615 發表於 15-2-28 22:40
根本佢唔係咁鐘意您, 更談不上愛您, 好心佢大早狠心同您斷左個關係重好. 個男人講明只係負責任結婚對個小 ...

There is a light at the end of the tunnel!

禁止訪問

大宅

引用:我同我ex一齊4年,分開已經9個月了,分開原因

原帖由 colourfulling 於 15-02-28 發表
我同我ex一齊4年,分開已經9個月了,分開原因因為他未玩夠,覺得成日呃住我出去玩,他好大壓力,加上果時他想試 ...
我真係想閙你,你幾大呀?你有無諗過小朋友嘅成長?有無諗下你媽媽心痛你個程度?每個父母都想自己兒女有幸福的家庭,有伴侶痛錫,能夠一起白頭到老,等自己百年歸老後都5使擔心你地,而家你為一個曲街男傷害最愛你的人,你覺得好意思?你要人愛,先要自愛,你都5愛自己,何況個曲街男?幸福並不是這樣的!有bb可以生出來,但係無愛嘅家庭,你估bb長大後感覺5到咩?呢啲自欺欺人嘅方法好可笑

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

唉!俾着我係伯友都傷心,點解要咁傷害自己同真心為你嘅人?你對個男人真係方便又就手,但就無諗清楚個b呢?我建議你去單親版兜一轉,睇吓單親幾辛苦

翡翠宮

畀面勳章

alik 發表於 15-2-28 23:16
我唔會要bb,也唔會同一個唔愛自己既人一齊.
佢話無咗愛的感覺,但又同你做愛,咁當你係乜?送上門唔食就嘥?
我都好奇怪,唔愛又去做愛,即係當人地係乜?呢個男人要唔過,但如果樓主一意孤行揀條掘頭路黎行,真係唔識講.....

如果係我個女,我會好傷心好傷心,點解咁唔自愛
日日是好日

男爵府

DHA勳章

真心覺得你可以搵到個更好,而家個b幾大

侯爵府

唔結好過結,男人咁講,結嚟無意思,我贊成伯母既做法,既然唔結,就唔好要個bb,bb做單親係非常可憐既。

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至