夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

開心吸收勳章 畀面勳章

回覆:我唔知應該點做,有無人可以教下我。

聽阿媽話啦~當然亦唔好嫁呢條pk!

佢好靚仔咩?鬼揞眼?咩年紀? 擺明賤男黎架啦! 佢講果d乜q當你家人好朋友,但為責任可以做爸爸果d…完x部都肺話黎啦! 即係逼婚佢都無所謂,不過預佢繼續去玩!

醒下啦! 你呢個時咁亂咁彷徨無助,佢仲講d咁既野,(乜鬼家人呀?會搞大\'家人\'個肚既咩?佢唔搞佢lomo?),而唔係話以後好好對你,對你都真係關心愛護到極啦!

你而家仲繼續踩落屎渠?即係舖路俾自己以後食c咋~

回頭是岸

我是一隻喵

大宅

一條行錯既路只會愈來愈錯。
呢個男人唔要得。個bb..你自己決定吧,預左單親。

男爵府

呢到啲姐妹一面倒當然有佢地原因,只係有啲道理唔奶過野係唔會明,我只可憐你媽媽...

大宅

呢個男人好賤,但賤得嚟又幾坦白,拍拖個陣已講明要搵第二個,而你又無所謂,宜家又講明結咗婚都會搵第二個,比你揀,咁如果你都接受,大家都無話可說,btw 如果我係你就唔會要bb同埋同呢個男人一刀兩斷,朋友都唔會做,就係咁

男爵府

hashtag旅遊勳章

唔愛又做愛?賤男一名,衰d講當你免費g.....當時仲咩唔做好安全措施呢,唉

明白你媽點解心痛

翡翠宮

引用:呢到啲姐妹一面倒當然有佢地原因,只係有啲

原帖由 sugerlucy 於 15-03-10 發表
呢到啲姐妹一面倒當然有佢地原因,只係有啲道理唔奶過野係唔會明,我只可憐你媽媽...

...
sorry 笑左

珍珠宮

落左個b同離開個男人,否則將來一定後悔

首頁

尾頁

跳至