美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人有興趣一起參加 "Physical" 健身會, 有 Steam,

有冇人有興趣一起參加 "hysical" 健身會, 有 Steam,
俞加上, 健身舞......

我想用2人同行 1人價錢, 如1人就要比 $299.00

每人總數 =$ 2,392.00 / 14 個月 = $ 170.85 (每月)

可分期 $ 2,100.00 上 12個月, 而第1次比$ 292.00

之後分期比$ 170.85

(但沙田除外)

詳細可致電 "hysical" Tel : 2218-0000
or PM me.

:-P :-P :-P

大宅

Re: 有冇人有興趣一起參加 "Physical" 健身會, 有 Steam,

any interest everbody ?

大宅

Re: 有冇人有興趣一起參加 "Physical" 健身會, 有 Steam,

up

男爵府

畀面勳章

Suking,

你搵到人一齊join 未呀!我有興趣參加呀!不過是否沙田o個間唔去得?因為我在沙田返工呢!

洋房

沙田嗰間唔得, 但好似唔駛一定要兩個人先join得 gu 喎, 我喺屯門就可以自己一個就可以以優惠價join番 (我之前係member, 但後來退出咗).

首頁

尾頁

跳至