婦女醫護

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問仁安醫院那位婦產科醫生好?

^_^

男爵府

Re: 請問仁安醫院那位婦產科醫生好?

Connie Yuen 袁藹珊
細心,專業,有愛心,遠孜就係佢經手

別墅

仁安有無立體超聲波照?

男爵府

我做28週檢查時,佢地剛引進3D,俾我免費試,可惜阿B背住我地;好似冇4D bor
宜家就唔知啦

複式洋房

Yes, Connie Yuen is very patient.
:-P

別墅

你有無join產前檢查個package?係唔係每次都有超聲波照?

男爵府

我有join package, 好似係$6500包12次檢查,差不多次次都有照.

別墅

知唔知Connie Yuen 開刀收幾錢醫生費?

大宅

Connie Yuen with the 開刀 package around $33,000. That was the price one year ago. It also varies based on the medication you need... I asked for some cream for my sore hands which is not included in the standard package.

民房

DodoluMama

請問Dr. Yuen 有沒有自己的診所? 如有, 是在那裡呢?

首頁

尾頁

跳至