嬰兒食譜

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我個B 1歲, 仲洗唔洗KEEP住1個禮拜煲1次開奶茶?

UP

洋房

Re: 我個B 1歲, 仲洗唔洗KEEP住1個禮拜煲1次開奶茶?

可以嘗試飲其他, 如竹庶水; 但照飲開奶茶亦OK

伯爵府

Re: 我個B 1歲, 仲洗唔洗KEEP住1個禮拜煲1次開奶茶?

我bb現在歲半,我都一個星期煲開奶茶、粟米鬚水、竹蔗茅根水比佢飲架,因為bb仍然有飲奶,所以有必要keep住煲囉!
世間最美妙的事情,就是擁有一個溫馨的家庭。我們可自然從容地回到家中,無拘無束地被家庭接納為其中的成員。 ;-) (維斯各特)
該用戶已被刪除

別墅

u can give other supplement like freshly prepared fruit juice, first of all, they are rich in vitamins and second they are rich in celluose and fruit suger. Good for babies. Give less chinese medicine as their qualities are not subject to control

別墅

一星期好似密左. 10日比較好D. 小BB太涼唔係甘好.
http://hk.photos.yahoo.com/bc/shatintc/vwp?.dir=/%a7%da%aa%ba%ac%db%a4%f9&.src=ph&.dnm=CL1.jpg&.view=t&.done=http%3a//hk.photos.yahoo.com/bc/shatintc/lst%3f%26.dir=/%25a7%25da%25aa%25ba%25ac%25db%25a4%25f9%26.src=ph%26.view=t[/img]

首頁

尾頁

跳至