夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

早三日前發現!差不多日日同C君whats app 同傾電話,C君同c6有工作关係,但比我知佢地有最少單兩次獨食飯見面(whats app偷睇对話),冇話比我知(好似專登咁),知我用過佢电話,跟住delede左对話內容,係咪小三?

男爵府

回覆:發現c6由12月中開始...

只可以講,刪得record 9成身有屎

永莉小婦人    發表於 15-3-12 18:59
BIGPAT    發表於 15-3-12 10:53

侯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

引用:早三日前發現!差不多日日同C君whats app 同

原帖由 Carlulu 於 15-03-11 發表
早三日前發現!差不多日日同C君whats app 同傾電話,C君同c6有工作关係,但比我知佢地有最少單兩次獨食飯見面( ...
有危機wo, 但最好觀察下攞多d証據先,你而家出聲佢del曬 d野你更加唔知發生緊乜事!

複式洋房

引用:只可以講,刪得record 9成身有屎

原帖由 LovelyK 於 15-03-11 發表
只可以講,刪得record 9成身有屎
我都覺得係咁

複式洋房

引用:Quote:原帖由 Carlulu 於 15-03-11 發表早

原帖由 luvysl_blythe 於 15-03-11 發表
有危機wo, 但最好觀察下攞多d証據先,你而家出聲佢del曬 d野你更加唔知發生緊乜事!

...
點樣可以找多D証據?

侯爵府

引用:Quote:原帖由 luvysl_blythe 於 15-03-11

點樣可以找多D証據?
最好唔好比佢知你偷睇佢電話了, 有無可能襯佢訓左先睇? 有無check過佢八達通/ 信用卡月結單個d? 佢唔番黎食飯無同你講? 下次再食你話join埋佢睇下佢有咩反應?

男爵府

回覆:Carlulu 的帖子

直接問佢啦!估下估下自己都好辛苦,只會仲令自己唔開心。

大宅

回覆:Carlulu 的帖子

我情況同你一樣,由上年9月開始,每次見到都忍唔住發脾氣,c6 成日話同佢無野!但我知佢有del msg!

複式洋房

引用:直接問佢啦!估下估下自己都好辛苦,只會仲

原帖由 shan1016hk 於 15-03-11 發表
直接問佢啦!估下估下自己都好辛苦,只會仲令自己唔開心。
直接問實係話冇野,係唔知去到边个程度啫

複式洋房

引用:Quote:原帖由 Carlulu 於 15-03-11 發表點

原帖由 luvysl_blythe 於 15-03-11 發表
最好唔好比佢知你偷睇佢電話了, 有無可能襯佢訓左先睇? 有無check過佢八達通/ 信用卡月結單個d? 佢唔番 ...
早知影底先再慢慢睇

複式洋房

做女人真係冇數,同c6生左兩个囡(仲係好細個),搞到自己又殘又攰,好唔甘心囉

侯爵府

引用:做女人真係冇數,同c6生左兩个囡(仲係好細個

做女人真係冇數,同c6生左兩个囡(仲係好細個),搞到自己又殘又攰,好唔甘心囉

...
我都好唔甘心, 跟左佢咁多年, 話變就變

大宅

男人就係唔惜珍惜我地原配為佢付出的,
算啦,佢要偷食,遲早食到有報應的。

大宅

我之前都試過,係距同事說俾我聽距同第二個女仔有啲唔妥,但我一直就搵唔到證據,有日我問距你出邊係咪有第二個,距話冇,好,禁我話既然冇你夠唔夠膽俾你部電話我帶返公,夜晚返到去我扮晒野話我拎左你部電話去修復晒啲msg包括fb,距居然信,我話我乜都知道晒啦,距先至死狗地認距

大宅

引用:我之前都試過,係距同事說俾我聽距同第二個

原帖由 charlene0604 於 15-03-11 發表
我之前都試過,係距同事說俾我聽距同第二個女仔有啲唔妥,但我一直就搵唔到證據,有日我問距你出邊係咪有第 ...
個下一定好傷心

男爵府

Carlulu 發表於 15-3-11 22:17
早三日前發現!差不多日日同C君whats app 同傾電話,C君同c6有工作关係,但比我知佢地有最少單兩次獨食飯見面( ...

delete msg可能係怕你敏感,因為你唔係敏感都唔會睇人whatsapp,比著係我都會delete,費事解釋。單獨食飯亦唔一定有野。

但日日傾電話就有D可疑。你諗清楚如果佢真係出軌你會點做先好追查落去。因為通常搵真相唔難,收科先難

rainbow000    發表於 15-3-12 13:35

大宅

回覆:Pandorrabbity 的帖子

係呀,嗰陣我仲陀緊bb,每日都聽到距哋嘅最新動向,但又搵唔到實質證據,我問返距,距仲要話我信外人都唔信距,令距好灰好失望,我心諗我俾晒機會你認錯,你都唔認仲要返轉頭話我,我對你真係好失望!搞到我日日都喊。最西利嗰次喊足成日,啲同事驚左我,叫我唔好返工,仲特登收工陪我,驚我做傻事!

男爵府

Carlulu 發表於 15-3-11 23:30

...

問自己仲愛他嗎? 如愛仲想一起, 就扮唔知, 同他修補盟係, 希望令他回頭.

但這段日子好痛苦, 好傷心, 仲成日疑神疑鬼, 你要諗清楚.

男爵府

Carlulu 發表於 15-3-11 22:30
點樣可以找多D証據?

等他訓覺才睇電話, 唔好俾他知你睇過, 因他會delete 同set password,

咁你就開唔到電話, 而家連whatsapp都可set password

子爵府

charlene0604 發表於 15-3-11 23:56
我之前都試過,係距同事說俾我聽距同第二個女仔有啲唔妥,但我一直就搵唔到證據,有日我問距你出邊係咪有第 ...
嘩)))) 妳好夠薑, 踢爆之後, 最後如何處理?

首頁

尾頁

跳至