夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

charlene0604 發表於 15-3-12 00:14
係呀,嗰陣我仲陀緊bb,每日都聽到距哋嘅最新動向,但又搵唔到實質證據,我問返距,距仲要話我信外人都唔信 ...
仲陀緊bb心情真是很難受

複式洋房

引用:我之前都試過,係距同事說俾我聽距同第二個

原帖由 charlene0604 於 15-03-11 發表
我之前都試過,係距同事說俾我聽距同第二個女仔有啲唔妥,但我一直就搵唔到證據,有日我問距你出邊係咪有第 ...
之後點?

複式洋房

引用:Quote:Carlulu 發表於 15-3-11 23:30 做女

原帖由 111aaa 於 15-03-12 發表
問自己仲愛他嗎? 如愛仲想一起, 就扮唔知, 同他修補盟係, 希望令他回頭.

但這段日子好痛苦, 好傷心, 仲成 ...
我覺得唔甘心多過愛佢,可能之前对佢太冷淡,兩个囡成日黏實我,每晚都(輪住醒)訓唔好,只係踢晒个囡,而c6好忙多工作,所以淡左。但我又唔想改变住,始終有小朋友,又冇経济能力!依加有比家用(可以請工人同shopping下)扮唔知好?定攤牌講好?我唔想益小三呀!

翡翠宮

依加有比家用(可以請工人同shopping下)?我唔想益小三呀

呢個係挽救/扮唔知既主因我真係覺得好可悲, 你估你老公feel 唔 feel到, 佢會唔會甘心係長期飯票??

大宅

回覆:Carlulu 的帖子

我吹到禁大,距緊係認啦!之後我叫距响我面前同個小三講清楚,距又唔肯,但距應成我同小三斷尾,呢個要求過多幾日冇晒下文,見距乖返,咪算數囉!禁其實啲男人都驚呀媽知嘅,你可以試下喊到隻眼腫晒之後特登响奶奶睇到,如果你奶奶都見到嘅,可能會私底下問你老公發生咩事,禁距哋都唔想呀媽對距哋失望!
講開又講,點解啲人明知個男人結左婚,老婆有左,距哋仲要痴埋去,仲要係啲學生妹,究竟距哋响學校讀啲乜?

大宅

回覆:Carlulu 的帖子

一係你試下帶兩個女返娘家住一頭半個月,但唔好同距講原因,距可能會get到你feel到距有外遇,如果距仲當你係老婆,距自然會同距斷尾,求你返返泥,我諗

男爵府

charlene0604 發表於 15-3-12 11:08
我吹到禁大,距緊係認啦!之後我叫距响我面前同個小三講清楚,距又唔肯,但距應成我同小三斷尾,呢個要求過 ...

媽通常幫住囝, 最多叫你唔好出聲, 話男人玩完就回家.

rainbow000    發表於 15-3-12 13:38

男爵府

Carlulu 發表於 15-3-12 10:21
我覺得唔甘心多過愛佢,可能之前对佢太冷淡,兩个囡成日黏實我,每晚都(輪住醒)訓唔好,只係踢晒个囡,而c6好忙 ...

唔想益小三, 就更加唔好出聲, 星期六,日, 假期唔俾老公出街, 全部家庭日, 睇下小三捱得幾耐.

而家要拿多些錢, 因唔知他幾時會再變, 又唔知他對小三係真定假.

對自己好些, 唔好俾死佬知何知,

男爵府

charlene0604 發表於 15-3-12 11:15
一係你試下帶兩個女返娘家住一頭半個月,但唔好同距講原因,距可能會get到你feel到距有外遇,如果距仲當你 ...

唔好搬, 你一搬, 他帶小三回家咁點算, 同埋他搵小三, 同你感情應該有問題,

你仲走, 正合他心意.

永遠唔好搬, 除非他趕你走, 而家仲有2個囡, 好大開支.

複式洋房

引用:依加有比家用(可以請工人同shopping下)

原帖由 mini1204 於 15-03-12 發表
依加有比家用(可以請工人同shopping下)?我唔想益小三呀

呢個係挽救/扮唔知既主因我真係覺得好可悲, 你估你 ...
c6有小三一早就好可悲,最近狂睇BK,見好多老公又小三又偷食,对男人冇晒信心

子爵府

charlene0604 發表於 15-3-12 11:08
講開又講,點解啲人明知個男人結左婚,老婆有左,距哋仲要痴埋去,仲要係啲學生妹,究竟距哋响學校讀啲乜?
時代唔同思想開放好多, 真係有心讀書都唔會攪男人, 不過又好難怪妹妹仔正一有得吃喝玩樂, 男人就對住件卜卜脆脆, 老婆仔好姓咩都唔知!

子爵府

111aaa 發表於 15-3-12 11:22
唔好搬, 你一搬, 他帶小三回家咁點算, 同埋他搵小三, 同你感情應該有問題,

你仲走, 正合他心意.
全對

男爵府

Carlulu 發表於 15-3-12 11:24
c6有小三一早就好可悲,最近狂睇BK,見好多老公又小三又偷食,对男人冇晒信心

...

男人一向如此, 只不過冇諗過會發生係自己身上, 因一向同老公關係好好,

女人個個都係咁諗.

而家唔好諗咁多, 睇住囡囡, 再收集証據, 他肯俾錢就唔好閙,

最好慢慢令他回頭.

男爵府

豬兜有情人 發表於 15-3-12 11:28
全對

我係過來人, 如俾我多一次, 我一定唔出聲, 扮唔知, 不停收錢.

唔放他走,睇小三捱得幾耐.

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆:charlene0604 的帖子

記得好似上年, 有個jm 回娘家, 佢c6 值接叫小三上佢地個愛巢, 都係諗清楚至好做.

其實最重要係處理好關係,如果關係好佢仍然係撹撹振, 你不如放生佢放生自己把啦, 費事激親自己.

~不要計較生命中不足的地方, 反要珍惜生命裹擁有的一切~  ~ 我們往往忙於計劃明天, 卻忘記珍惜今天巳擁有的, 彷彿我們從未好好活在今天~  ~ 不要窮盡一生去賺取財富, 最終只會耗盡財富去重整健康 http://i117.photobucket.com/albums/o61/ANDYCH151/829.gif

翡翠宮

Carlulu 發表於 15-3-12 11:24

...
真心想挽救就要拎個心出黎
如果都挽救唔到先要同佢埋單計數

子爵府

111aaa 發表於 15-3-12 11:30
我係過來人, 如俾我多一次, 我一定唔出聲, 扮唔知, 不停收錢.

唔放他走,睇小三捱得幾耐.
我一定唔出聲, 扮唔知, 不停收錢.

複式洋房

引用:Quote:Carlulu 發表於 15-3-12 10:21 我覺

原帖由 111aaa 於 15-03-12 發表
唔想益小三, 就更加唔好出聲, 星期六,日, 假期唔俾老公出街, 全部家庭日, 睇下小三捱得幾耐.

而家要拿多 ...
我都係咁唸,依加當然为自己啦

水晶宮

BK Milk勳章

回覆:發現c6由12月中開始...

講真講咩做咩都無用
直接警告一次
正常錫屋企既点都收臉d
如果
都依然無改善
同佢講
後果各下自理

大宅

回覆:發現c6由12月中開始...

我緊係知大部份奶奶一定會幫仔,但因為我奶奶奶都係過來人,距個大仔都係,距唔想個細仔都係禁,所以距企响我呢邊,當然啦,唔係我主動講俾奶奶聽,係距都睇得出

首頁

尾頁

跳至