心聲留言

跳至

首頁

尾頁

別墅

唔知開心定唔開心......

今日我老公返奶奶的家做母親節,但只同我講今晚要和仔仔去街食飯,你自已食飯啦!
我自問好憎佢的家人,所以都唔知開心定唔開心好.......

等待驗證會員

Re: 唔知開心定唔開心......

咁您自己同您老公感情好唔好呀??

別墅

點解你咁憎佢的家人呀?

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

點解你又比佢帶個仔返去食飯呀??
依家要仔唔要"也母"呀!!! :-x :-x :-x

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

但點解你老公唔叫你去既?
愛 我 就 別 傷 害 我

別墅

Angela

別墅

now, My husband always go out dinner with my baby,I know that he is go to dinner with his mother!
He only call me and said " I will go out dinner with BB" , I also answer him "ok" but my heart is so painful! I am so regret to born the Baby, they make me feel that " 要仔唔要"也母"

But I don't know what can I do!

首頁

尾頁

跳至