自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆 阿詩 的帖子

謝謝你, 已打左去SF喇, 佢話轉門巿都係要等SMS, 唔知要等幾耐先有呢

子爵府

好方便. Amazing.

男爵府

2023年兔年勳章 BK Milk勳章

回覆:rabbitzkt 的帖子

我之前都係咁, 過左2日轉左咩客戶xxx, 打去sf問就話7-11唔夠位, 最後去自取點拎

男爵府

回覆 琳琳小天使 的帖子

但我已主動轉左去自取點都未等到個sms 呀~~ 淨係呢個已經等左3日喇~

男爵府

回覆:博客來16-3-31-3 7仔取件買5件免運費

如果你上網見到已經到左自取點, 你可以試下去拎, 我見有JM話個員工無睇佢訊息, 但有睇博客來既email都拎到

我見佢都唔多睇訊息, 望一望後問我手機號碼, 之後問我姓乜, 就比張單我叫去check下係咪我既

別墅

回覆:博客來16-3-31-3 7仔取件買5件免運費

請指教……手機新登户口……係點樣可以轉香港7仔取件?想買書比小朋友……新手!請賜教!

男爵府

回覆 琳琳小天使 的帖子

其實我琴日雖然無收到SMS, 已去左之前set左既7-11度問過有無件貨, 佢地話無呀
跟住打去順豐, 打左兩個鐘都無人接聽, 等到4分幾佢會自動cut 線架原來

跟住琴晚係網上搵佢個客服, 佢今朝打比我我黎唔切聽佢留言話叫我等 SMS, 即係都係要等

男爵府

回覆:rabbitzkt 的帖子

我31/3 訂書, 1/4發貨, 到3/4 就見話送貨中, 準備簽收, 等左2日仍然係呢個status, 6 號朝朝早見轉左x客戶xxx, 打去sf(話7-11無位送)轉順豐自取點, 8/4先見送達, 第二日晚9 點度先收到訊息, 10 號先去拎
前後都10日

首頁

尾頁

跳至