自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2023年兔年勳章 BK Milk勳章

回覆:博客來16-3-31-3 7仔取件買5件免運費

我31 號都有買, 1/4 出貨, 尋日見上順豐網話送貨中, 今朝再睇都係送貨中

男爵府

今朝再去SF網址睇先有update,但寫住
--->應客戶要求,按新地址轉寄,待轉運

我又無收過email,唔通要自己打去SF問??!!

男爵府

剛剛打左去SF CS,佢話7仔唔夠位,可以轉去自取點拎,好方便﹗

男爵府

回覆:rabbitzkt 的帖子

我之前都係咁, 過左2日轉左咩客戶xxx, 打去sf問就話7-11唔夠位, 最後去自取點拎

男爵府

回覆:博客來16-3-31-3 7仔取件買5件免運費

如果你上網見到已經到左自取點, 你可以試下去拎, 我見有JM話個員工無睇佢訊息, 但有睇博客來既email都拎到

我見佢都唔多睇訊息, 望一望後問我手機號碼, 之後問我姓乜, 就比張單我叫去check下係咪我既

男爵府

回覆:rabbitzkt 的帖子

我31/3 訂書, 1/4發貨, 到3/4 就見話送貨中, 準備簽收, 等左2日仍然係呢個status, 6 號朝朝早見轉左x客戶xxx, 打去sf(話7-11無位送)轉順豐自取點, 8/4先見送達, 第二日晚9 點度先收到訊息, 10 號先去拎
前後都10日

首頁

尾頁

跳至