興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

男爵府

之前用開三叔NOTE2覺得好好用,而家換左HXC 820之後成日畫面自動黑哂.... 問過係因為有APPS撞左....我己經唔係裝好多APPS,只係裝大約5-6個左右係必要既都撞...連BK個APPS都唔用得.. 我係咪要換番三叔機好啲呢??? 因為之前用三叔幾部都無試過撞APPS.... 今次貪平諗住轉HXC用吓,就中伏....定係有其他原因? 有無高人指教一下?

男爵府

回覆:queeniesuen 的帖子

先 hardest 部機,然後加一個app 後,試了無問題才加第二個。我用 HTC E8,有裝 bk app , 無問題

大宅

引用:之前用開三叔NOTE2覺得好好用,而家換左HXC

原帖由 queeniesuen 於 15-03-18 發表
之前用開三叔NOTE2覺得好好用,而家換左HXC 820之後成日畫面自動黑哂.... 問過係因為有APPS撞左....我己經 ...
BACKUP晒D野之後HARD RESET 一次試下仲有無事
因為你拎去廠佢都係咁樣試

珊瑚宮

之前用開三叔NOTE2覺得好好用,而家換左HXC 820之後成日畫面自動黑哂.... 問過係因為有APPS撞左....我己經 ...
我用緊htc one未試過跳apps

我連我部9流(4百人仔)聯想手機都裝到 bk apps

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我用緊htc desire 820 , 冇問題,好好用喎。我裝左好多app 同games 都冇問題。只係早兩日突然用唔到bk app , 同bk 反映過,e+又冇事。

首頁

尾頁

跳至