自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有邊間酒店好?(except威尼斯), budget $1000/person

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

想有歐洲feel去漁人碼頭的萊斯酒店啦, 好有情調, 又或者去星際, 我見呢兩日頭條有間唔知乜旅行社做promot, 咩來回船飛98元咋, 詳情我又唔係好知, 你自己攞份頭條睇下啦, 優惠至到六月尾咋

大宅

咩金光飛航吖嘛....搵笨架.....廣告就雞乸咁大隻字話$98來回...打去問就話亞之亞左咩行政費加埋要$208一位來回...都唔係平好多之麻...最憎呢d嘩眾取寵

侯爵府

好媽媽勳章 睛靈勳章

暑假去好熱下喎.除非剩係stay響酒店啦.

男爵府

係阿, 係阿, d人重好無禮貌ka

原文章由 Mrs.Fan 於 08-6-19 13:30 發表
咩金光飛航吖嘛....搵笨架.....廣告就雞乸咁大隻字話$98來回...打去問就話亞之亞左咩行政費加埋要$208一位來回...都唔係平好多之麻...最憎呢d嘩眾取寵 ...

伯爵府

雖然話熱,但有小朋友,都好難話其他時間去玩,澳門都好方便,我都諗住去二日,但好似都唔平0咼.

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

如果你唔諗住週圍去,想輕鬆放下假,我介紹威斯汀,佢雖然比較遠同隔sip,但環境清幽,好舒服,房間有露台,又大,仲有無敵海景,好正。酒店有泳池同kids club,最緊要無賭場無旅行團,去hea下真係唔錯~

[ 本文章最後由 小草 於 08-6-19 15:38 編輯 ]

大宅

好耐冇去過澳門,除了酒店外,有冇食嘢好地方介紹?

大宅

原文章由 小草 於 08-6-19 14:59 發表
如果你唔諗住週圍去,想輕鬆放下假,我介紹威斯汀,佢雖然比較遠同隔sip,但環保清幽,好舒服,房間有露台,又大,仲有無敵海景,好正。酒店有泳池同kids club,最緊要無賭場無旅行團,去hea下真係唔錯~ ...

十分同意,如果你唔介意比其他酒店舊少少.....

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

比個5我

雖然酒店舊少少,唔係豪華feel,但仲係好整潔,服務又好,我過年去過威尼斯人,感覺係試過就夠,都係覺得威斯汀好d~

漁人碼頭間萊斯都唔錯,但爭在設備較少,無泳池,暑假去好似爭d~
原文章由 小松奈奈 於 08-6-19 15:08 發表
十分同意,如果你唔介意比其他酒店舊少少.....

[ 本文章最後由 小草 於 08-6-19 15:14 編輯 ]

大宅

原文章由 小草 於 08-6-19 15:12 發表
比個5我

雖然酒店舊少少,唔係豪華feel,但仲係好整潔,服務又好,我過年去過威尼斯人,感覺係試過就夠,都係覺得威斯汀好d~

漁人碼頭間萊斯都唔錯,但爭在設備較少,無泳池,暑假去好似爭d~ ...

5 仲要嗰邊冇咁多同胞,我都係過年去過威尼g人,周圍都勁臭煙味

版主

咁"橋" 仲有週圍都坐左人,無位既就"茂",一排排咁"茂"喺度
原文章由 小松奈奈 於 08-6-19 15:19 發表
5 仲要嗰邊冇咁多同胞,我都係過年去過威尼g人,周圍都勁臭煙味

男爵府

BK Milk勳章

Last Week I go to Macau with my husband . We book RIO HOTEL . It's quite good!
The room is comfortable too,There is a swimming pool at the top of the hotel. I join the CHINA TRAVEl.Only $1182 for 2 . The fee is provide the buffet breakfast. So far ok la.
Charmmy is DADA, MAMA's Darling.
Charmmy is 18 months aged.
Charmmy Likes To Play With DADA & MAMA.
Charmmy Has 2 Bowls Of Rice Everyday.
Charmmy Likes To Eat Bananas And Bread.
Charmmy, DADA, MAMA Love You All The Time.
Charmmy Starts To Said "MA" November 27.
Charmmy Starts To Stand On The Bed In December.
Charmmy Travels To Singarpore In March 2010.
Charmmy Walks By Herself In April 2010.

男爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 小草 於 08-6-19 14:59 發表
如果你唔諗住週圍去,想輕鬆放下假,我介紹威斯汀,佢雖然比較遠同隔sip,但環保清幽,好舒服,房間有露台,又大,仲有無敵海景,好正。酒店有泳池同kids club,最緊要無賭場無旅行團,去hea下真係唔錯~ ...

好似好吸引喎! 邊度可以定房?有無做package?

複式洋房

原文章由 mrschan923 於 08-6-19 15:32 發表
Last Week I go to Macau with my husband . We book RIO HOTEL . It's quite good!
The room is comfortable too,There is a swimming pool at the top of the hotel. I join the CHINA TRAVEl.Only $1182 for 2 . ...

What is the Chinese Name of the hotel? Did you go on Weekday or Weekend?

子爵府

幾年無去 Macau, 都心思思想去下!

版主

都係中旅同油麻地,package包一晚酒店同兩張船飛。
問價時要留意有無包早餐,中旅唔包架~
原文章由 COE1205 於 08-6-19 15:36 發表
好似好吸引喎! 邊度可以定房?有無做package?

男爵府

原文章由 小草 於 08-6-19 15:41 發表

thanks!!!!!

男爵府

原文章由 小草 於 08-6-19 15:41 發表

thanks!!!!

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原文章由 Mrs.Fan 於 08-6-19 13:30 發表
咩金光飛航吖嘛....搵笨架.....廣告就雞乸咁大隻字話$98來回...打去問就話亞之亞左咩行政費加埋要$208一位來回...都唔係平好多之麻...最憎呢d嘩眾取寵 ...

吓, 咁離譜mouth: 唔怪得之我睇左個廣告兩日都唔明佢up乜, d字又細, 博人睇唔到, 其實我覺得d人好怪, 你風水佬就話呃你十年八年啫, 呢d野人地一打去問就知啦, 咁做人地咪仲反感mouth:

首頁

尾頁

跳至