夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

別墅

乜都冇,賓客也只得兩人。
原文章由 nataliekyn 於 08-6-19 13:45 發表
如題...
我老公竟然同我講著便服去lor
[img align=left]http://onfinite.com/libraries/671602/ef1.jpg[/img]

大宅

我無擺酒,註冊前隻9話無得閒,c6諗住叫個c黨見證,我見c6都比99搞到唔like,而且比99屈咗2萬蚊,連同旅行,都無咩$剩,所以連對結婚介子都係幾百蚊,都係牛記去註冊。
仔仔06-12-2003出世

大宅

有ar! 我同老公都覺得應該著婚紗。

男爵府

我在教會行禮喎!所以當時是著住婚紗.諗番都好開心

子爵府

我+c6都有著禮服(在Chapel行禮), 一生人一次, 故我們決定要著得莊重比較好, 免得將來後悔

大宅

原文章由 Vca 於 08-6-22 07:45 發表

除咗芝柏Rose Chapel...數碼港仲有第二度可以行禮咩? (我唔係串~ 我真係唔知架!)

我老公套蘇格蘭裙仲貴過我件婚紗! 好鬼多配件~ 不過佢套裙可以著成世 - 因為係正式禮服,人地喜慶日子,好多賓客都係著蘇 ...

係呀,因為而家香港有得搵個律師同你證婚,所以只要租左場,好多地方都可以架!我就有朋友喺數碼港既艾美酒店LAW!!!

咁你老公就抵啦!雖然開頭比貴D,但係著多幾次都喺返度,我老公就唔抵啦!佢件燕尾仲要係全套白色,我諗都無咩機會著架嘞!!

男爵府

原文章由 jazzdawn 於 23/6/2008 11:11 AM 發表

係呀,因為而家香港有得搵個律師同你證婚,所以只要租左場,好多地方都可以架!我就有朋友喺數碼港既艾美酒店LAW!!!

咁你老公就抵啦!雖然開頭比貴D,但係著多幾次都喺返度,我老公就唔抵啦!佢件燕尾仲要係全套白色,我諗 ...

我緊知而家香港可以搵律師證婚啦...如果唔係我點喺Rose Chapel 行禮呀??? 不過我冇唸過有人數碼港果度有Rose Chapel 唔去而去艾美啫.......

我老公套裙真係好貴!!! 不過佢著起上來又真係好好睇好鬼有型sexy~~~~ 結婚時老公d兄弟全部都係著kilt (蘇格蘭裙),不過除咗老公 + 伴郎2兄弟係自己既kilt,其他人既全部都係租既 - 所以有d唔係好啱身!!! mouth:

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

老公著禮服....我就著新買既白裙+新鞋

(不過依家think返起....覺得都幾浪費=.= 用佐成萬蚊買.....條裙仲要著得個一次甘大把...)

別墅

有, 我地o係church結婚簽紙, 我套婚紗係做既, 因為package包埋, 老公o個套就借, 因為都係package包埋lor.

首頁

尾頁

跳至