少年成長

跳至

首頁

尾頁

大宅

個仔八個半月,現在比東西佢玩, 一陣我地要返, 佢不肯發脾氣, 睡覺時比其他聲噪醒, 又大哭? 我應該點同佢講呢

如題

別墅

Re: 個仔八個半月,現在比東西佢玩, 一陣我地要返, 佢不肯發脾氣, 睡覺時比其他聲噪醒, 又大

會不會出牙呀 - 通常比較燥的???

大宅

Re: 個仔八個半月,現在比東西佢玩, 一陣我地要返, 佢不肯發脾氣, 睡覺時比其他聲噪醒, 又大

fatty126 唔該晒

他六七個月出下個牙, 現在出緊上面門牙,
?? 該用戶已被刪除

大宅

My daughter also has that "我地要返, 佢不肯發脾氣" when she was 8 months old. You can try to find something else to TRADE with him. You cannot just take away from him, actually this is a good sign that your son is growing. Young child is very easy to distract, simply find something to show him, i am sure he will let go the things that you want to get back. ok?

大宅

thank you all ma ma

首頁

尾頁

跳至