婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

別墅

del

大宅

回覆:你地男家親戚或老爺奶奶有你們Fb嗎?

有影響既一律唔add或block,剩低全部冇影響既,我鍾意講咩就講咩

quincy_1987    發表於 15-3-25 10:49

翡翠宮

Add左姑9同大伯個仔

勁後悔,應該連老公都唔add

想呻下post下收到既垃圾都唔得

仲比人話我買得多野比bb
勁想講粗口

入境事務處24小時舉報熱線: 2824 1551
舉 報 無 牌 經 營 電 話 : 2881 7498<font color=&quot;DarkOrchid&quot;>

子爵府

回覆:幸福寶貝豬 的帖子

咁先進既佢地

侯爵府

曾經有,上年某事姑9要我禁言,將所有男家人B曬,我可愛嘅C6尼一刻都唔知自己俾我b咗

永莉小婦人    發表於 15-3-27 12:36
Onlybb    發表於 15-3-25 11:01

男爵府

男爵府

育兒性格勳章

引用:曾經有,上年某事姑9要我禁言,將所有男家人B

原帖由 jackiemei 於 15-03-25 發表
曾經有,上年某事姑9要我禁言,將所有男家人B曬,我可愛嘅C6尼一刻都唔知自己俾我b咗

...

別墅

引用:Add左姑9同大伯個仔勁後悔,應該連老公都唔

原帖由 kapomama 於 15-03-25 發表
Add左姑9同大伯個仔

勁後悔,應該連老公都唔add
我家姐都有咁樣比人話 所以家姐教哂自訂唔比邊啲人睇

別墅

引用:咁先進既佢地 +

原帖由 cmting 於 15-03-25 發表
咁先進既佢地
係喎 連我前男友個媽媽 60幾歲都玩Fb

翡翠宮

引用:Quote:原帖由 kapomama 於 15-03-25 發表Ad

原帖由 幸福寶貝豬 於 15-03-25 發表
我家姐都有咁樣比人話 所以家姐教哂自訂唔比邊啲人睇
老公班死黨都add左我。。。

又有add姑9。。。唉。。。

Post上黎又唔知姑9有無上bk

入境事務處24小時舉報熱線: 2824 1551
舉 報 無 牌 經 營 電 話 : 2881 7498<font color=&quot;DarkOrchid&quot;>

別墅

引用:Quote:原帖由+幸福寶貝豬+於+15-03-25+發表

原帖由 kapomama 於 15-03-25 發表
老公班死黨都add左我。。。

又有add姑9。。。唉。。。
我肯定我的家人朋友有上Bk

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

我唔add 佢地, 連自己家人都冇add, 費事失自由. 有d 朋友有我家人或老公既fb, 我講野都有少少就住就住.

大宅

Fb始終幾公開,太私人野不要post,飲飲食食算。

珍珠宮

嚴重影響。
所以我舊account癈棄咗,開個新account block晒所有男家人。連老公都唔add

珍珠宮

引用:我唔add 佢地, 連自己家人都冇add, 費事失

原帖由 bosch 於 15-03-25 發表
我唔add 佢地, 連自己家人都冇add, 費事失自由. 有d 朋友有我家人或老公既fb, 我講野都有少少就住就住.

...
係呀?facebook 嘅security好廢

珍珠宮

引用:我唔add 佢地, 連自己家人都冇add, 費事失

原帖由 bosch 於 15-03-25 發表

...
係呀!facebook嘅security好廢

禁止訪問

翡翠宮

6299有就唔出奇,但係其他親戚就唔會加

水晶宮

之前add左99,有咩就打嚟話我,有時fb打句野直頭走埋上嚟話我,之前問我食唔食水餃,佢話包,我話唔食喇(因為佢包得好難食,包親都一百幾十隻要你一日3餐食先叫俾面佢), 點知俾佢話嘜你唔食水餃架咩,我見你fb有食水餃影過相wor,又試過有日唔舒服佢叫我出街我唔出,我喺fb打左前一晚發夢去左探阿麻(已仙遊) ,跟住佢之後走上嚟話我食飯就唔舒服,但又去到探你阿麻,跟住已經唔再喺fb打野喇!但佢之後又成日send d game request嚟叫我俾飛,俾命佢,send 完即打嚟話俾佢俾佢,唔覆佢就5分鐘一個call 話仲未收到快d send,最後del加block

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

首頁

尾頁

跳至