夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

感情問題。

我朋友同個男人一齊前己知佢同緊一個女人拖拉左幾年,但個男人話對個女人冇晒感覺同鍾意,所以我朋友好放心同個男人一齊,但依家個男人發覺前女人為佢做左好多事佢依家先知,令個男人對前女人有番d感覺同鍾意,個男人唔知點對我朋友同前女人,所以兩個都唔要,做番朋友,你話我朋友係咪應該死心?
***南無阿彌陀佛***

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 陪月勳章

Re: 感情問題。

要睇下你朋友係咪好愛呢個男人.
因為d男人多數都會一直拖.
放手LA. 今日得到, 都未必係好事.

複式洋房

好早就要死心喇, 明知佢地仲拖拖拉拉都仲中個頭埋去?呢個男仔好形仔?還是甜言蜜語好勁?今日話對前女友無feel,第日都可以對第個講番同一樣既說話, 醒吓啦!
sorry! 我太激動了

大宅

If it's me, I'll leave. No good-ending, just suffer yourself.

[img align=left]http://onfinite.com/libraries/487250/185.jpg[/img]我愛小端宜 :-D

男爵府

我同你地既意見一樣呀,我朋友都知係咁,但係感情好難控制,我朋友好似比鬼迷咁,佢都知做朋友好d,唔洗自己咁辛苦,但佢地日日都會見,不過時間只係好少,佢地依家都keep住有聯絡,都唔知點幫佢。

大宅

2019勳章 好媽媽勳章

如果你覺得開心你便與他一起吧, 但你想一生一世的話便要認真想清楚, 拖字背後便是痛苦!

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

做番朋友吧!! 順其自然, 如果真係天註定, 始終都會一齊, 有機會識多D男性朋友, 或許妳會知道, 原來個世界係咁大架

男爵府

其實我朋友係可以抽離架,但個男人會搵佢,係咪應該唔好搵一段時間,等調節下大家既身份後會好d呢?

民房

拖拖拉拉的男人,不要也罷,因他的優悠寡斷只會折磨著身邊的人,以為兩者皆不要可造就自已的偉大,實無恥至極.就連普通朋友也不要做,免成為賤男精神自瀆的養份.

複式洋房

雖然不切實際,但係都係o個句.........一切隨緣啦

首頁

尾頁

跳至