想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

D人話秀兒排卵棒好敏感,咁佢嘅驗孕棒呢,可信嗎?

子爵府

回覆:秀兒早早孕可信嗎?

內地論壇有人試過用秀兒食詐糊,估計要好深色先得

大宅

引用:內地論壇有人試過用秀兒食詐糊,估計要好深

原帖由 momo01 於 15-04-06 發表

男爵府

我有用呀,佢真係好敏感,快過用大衛,有人話m前容易食詐糊,但通常唔會2次都check到有2條線,所以我都仲有繼續用,你可以check到之後搵clearblue再check,clearblue唔會咋糊

大宅

引用:內地論壇有人試過用秀兒食詐糊,估計要好深

我紅d就用大衛,早早孕就用秀兒。尋日就得個控,今日都算有條淺線,咁有機嗎?一陣買枝cb聽朝再試

男爵府

伊利兒 發表於 15-4-6 19:09
我紅d就用大衛,早早孕就用秀兒。尋日就得個控,今日都算有條淺線,咁有機嗎?一陣買枝cb聽朝再試 ...
有啦!! 秀兒我用左幾個月未詐過,驗到有個次真係有,岩岩驗到秀兒同淺色,cb顯示係1~2weeks

子爵府

引用:Quote:原帖由 momo01 於 15-04-06 發表內地

原帖由 伊利兒 於 15-04-06 發表
我紅d就用大衛,早早孕就用秀兒。尋日就得個控,今日都算有條淺線,咁有機嗎?一陣買枝cb聽朝再試 ...
你紅d都覺深色,應該都有機,但都建議搵支cb再confirm啦

男爵府

回覆:秀兒早早孕可信嗎?

上次我用過無炸糊,不當時係已過dueday,同對照線一樣深色

大宅

引用:Quote:原帖由+伊利兒+於+15-04-06+發表我紅

你紅d都覺深色,應該都有機,但都建議搵支cb再confirm啦
咁買返枝cb驗會安心d,因為其實我咩証狀都冇,只有少少胸痛,同埋間唔中m痛。

大宅

引用:上次我用過無炸糊,不當時係已過dueday,同

原帖由 ignit 於 15-04-06 發表
上次我用過無炸糊,不當時係已過dueday,同對照線一樣深色
我8號due day , 其實都約左8號去驗血,只不過心急偷驗

子爵府

引用:Quote:原帖由 ignit 於 15-04-06 發表上次

我8號due day , 其實都約左8號去驗血,只不過心急偷驗
好奇問,可以去邊度驗血,因為我Ivf唔係香港做,,醫生叫我due day 去驗血,我諗緊係咪是但一間診所都得呢?

大宅

引用:Quote:原帖由+伊利兒+於+15-04-06+發表我8

好奇問,可以去邊度驗血,因為我Ivf唔係香港做,,醫生叫我due day 去驗血,我諗緊係咪是但一間診所都得呢 ...
我都係ivf所以去返診所驗。不過我之前試過去化驗所驗黃體,可以pm個名同地址電話你打去問下。

子爵府

引用:Quote:原帖由 momo01 於 15-04-06 發表好奇

我都係ivf所以去返診所驗。不過我之前試過去化驗所驗黃體,可以pm個名同地址電話你打去問下。

...
好啊!

Thx!!!驗尿我就見好多都有,驗血好似比較少見呢

大宅

引用:Quote:原帖由+伊利兒+於+15-04-06+發表我都

好啊!

Thx!!!驗尿我就見好多都有,驗血好似比較少見呢
我唔識用個pm function , 不如你pm我,我再回覆你丫

首頁

尾頁

跳至