美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:奧米加 的帖子

Hi can u pm me tge place thanks!

子爵府

回覆:今日去左植眼睫毛

幾靚丫會感覺好重嘛?月尾會拆再整,搵梗新o路試新野

大宅

回覆:奧米加 的帖子

請pm details, thanks

子爵府

2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

尋日都去左整,幾好

Gloria

大宅

可以keep幾耐架?

大宅

大家小心啊,我2月係理間整過,但整完我第二日立刻去左拆,本來個晚都已經想拆,但太夜唔知去邊到拆好啊。。。。做時我覺得好供眼,勁流眼水,做完隻眼覺得好痛,個女仔話一陣就會無事,可能我唔慣,但其實我連去Jess(勁吉眼)到整都未試過今痛啊,第二日我差不多痛到開唔到隻眼,醫生話我係感染。。。最後搞左成個星期先無事! 我怕怕啦。。。重要比C6話我。。。勁傷心💔

禁止訪問

回覆:jessjess44 的帖子

別墅

引用:大家小心啊,我2月係理間整過,但整完我第

原帖由 jessjess44 於 15-04-29 發表
大家小心啊,我2月係理間整過,但整完我第二日立刻去左拆,本來個晚都已經想拆,但太夜唔知去邊到拆好啊。 ...
唔係掛我仲諗住Keep住整

大宅

我唔好彩啦。。。。 最可憐係要比C6話我。。。每日一見到我隻眼就問我幾時先會好番,煩死我!!!

別墅

回覆:土萌螢 的帖子

Me tooe+仲要買左支增長既睫毛gel搽先多番d咋!🈚️乜必要都吾植lu

別墅

回覆:jessjess44 的帖子

第一次整都試過好那,夜晚冲涼濕水都係甘,好彩第二日🈚️再那👀
Jm真係陰功,拆左之後🈚️事吧?😓

別墅

引用:Me tooe+仲要買左支增長既睫毛gel搽先多番d

原帖由 lala3131 於 15-05-02 發表
Me tooe+仲要買左支增長既睫毛gel搽先多番d咋!🈚️乜必要都吾植lu

...
你咁講,我有啲驚添!唔知會唔會甩埋啲真毛,可唔可以分享下你用邊隻增長液?

大宅

奧米加 發表於 15-4-13 15:31
係7樓呀!
我都係果度整呀!佢整得好好,keep得好耐,我如常沖涼洗面都keep到成個月,唔駛化妝出街返學都可以好精神 ^^

我之前係一間facebook好多like尖沙咀海防道嘅整(應該係植睫毛嘅先驅大佬),唉,以為佢好受歡迎所以買咗六次,但係佢甩得好快而且啲毛一星期後就好亂,佢貼睫毛根部植,耐咗就好痕 重要好貴添呀,仲有四次已經唔想去 :(

Be loving, strong and true.

水晶宮

好媽媽勳章

我係大陸殖,120人仔,keep到三星期至一個月左右

大宅

kitty0502 發表於 15-5-3 15:58
我係大陸殖,120人仔,keep到三星期至一個月左右
大陸整。。。你真係好勇呀!!!

我真係唔敢。。。

大宅

lala3131 發表於 15-5-2 23:44
第一次整都試過好那,夜晚冲涼濕水都係甘,好彩第二日🈚️再那👀
Jm真係陰功,拆左 ...
拆左都要成個星期先好番,因為係感染,可能個到唔乾淨???

不過我都唔會再去

大宅

引用:大家小心啊,我2月係理間整過,但整完我第

原帖由 jessjess44 於 15-04-29 發表
大家小心啊,我2月係理間整過,但整完我第二日立刻去左拆,本來個晚都已經想拆,但太夜唔知去邊到拆好啊。 ...
嘩你咁嚴重?我都係呢間整,都整左差不多成年完全冇問題喎,我仲介紹左勁多人去feedback都好好,我就係之前係度share過佢架好耐之前,會唔會係你自己本身眼好易敏感?因為我覺得始終每樣野都總會有人唔適合做,btw你冇事就好了

水晶宮

popolun 發表於 15-4-19 01:12

佢有冇套票架~

我去上環永樂街17/f 果到整過幾次,
但佢地逢公眾假都休息既~
搞到呢幾日放假想整都無得整~

水晶宮

其實真係唔好植眼睫毛, 朋友之前貪靚和方便keep住植左幾次, 發現自己D真睫毛係咁甩, 現在得番好少睫毛(~50%)

以樓主植睫毛後個效果又唔算好長, 可能我本身D睫毛都長啦, 其實自己用睫毛夾都可以有呢個curve度仲長D tim,夾得有心機D仲curve得靚過fake eyelashes, 當然要濃密效果一定要搽少少mascara, 係煩D但要靚唔懶得。勤力D自己夾, 好過甩哂D真睫毛得不償失。

水晶宮

好媽媽勳章

引用:Quote:kitty0502 發表於 15-5-3 15:58 我係

原帖由 jessjess44 於 15-05-04 發表
大陸整。。。你真係好勇呀!!!

我真係唔敢。。。
下,同香港一樣,仲用軟毛,我殖左兩年都無問題

首頁

尾頁

跳至