親子旅遊

跳至

首頁
23456...8

尾頁

複式洋房

回覆:回饋BK ! 新加坡+Legoland 6天分享心得

謝謝

大宅

引用:食-如想係Maxwell 食天天海南雞飯, 要中午

原帖由 bestwish 於 15-04-20 發表

食-如想係Maxwell 食天天海南雞飯, 要中午去, 晚市好多時已 ...
資料又齊又易明,多謝曬!
想問点解你唔找sean 訂門票呢?是否Jason 平些?

子爵府

fiona64 發表於 15-4-21 18:16
十分謝謝分享。我已訂暑假2大2細去新加坂,其中兩日會去legoland同water park, 未訂門票,想問一下jason是 ...
Jason 係一間旅遊公司, 門票應該天宇平少少, 但因為我行程唔岩路, 要特登落天宇去買票, 仲要聽JM講天宇超多人要等好耐, 而Jason係機場交收, 唔使特登落天宇。 對我來講搵Jason方便好多嘅。

子爵府

Ronnie1213 發表於 15-4-21 19:25
資料又齊又易明,多謝曬!
想問点解你唔找sean 訂門票呢?是否Jason 平些?
Sean 只係租車, 唔做入場卷, 而你亦可以搵Jason訂車, 價錢好似差唔多.

當時報價Sean回覆得快D, 所以我搵左Sean訂車。

子爵府

Smilealitto 發表於 15-4-21 17:08
BESTWISH, 可否PM JASON聯絡給我, 因為我仍未訂票, 仲有, 用咩方法由機場去酒店會方便, wts有coach, 你有坐 ...

機場去邊間酒店?

WTS 我冇坐過。

民房

回覆:bestwish 的帖子

可pm Jason 同天宇資料給我嗎?我暑假會帶埋小朋友去星加坂同legoland。謝謝!

複式洋房

回覆 fiona64 的帖子

可pm Jason 同資料給我嗎

子爵府

引用:可pm Jason 同天宇資料給我嗎?我暑假會帶

原帖由 fiona64 於 15-04-21 發表
可pm Jason 同天宇資料給我嗎?我暑假會帶埋小朋友去星加坂同legoland。謝謝!

...
天宇係牛車水,你可以上網search下。

大宅

引用:Quote:原帖由 fiona64 於 15-04-21 發表可p

原帖由 bestwish 於 15-04-21 發表
天宇係牛車水,你可以上網search下。
好正的分享,thx

男爵府

我都會七月中去,兩大兩小(最細果個16個月),我咁啱BOOK左17日去,原來18,19號係星馬的公眾假期,我最初諗住一落機就去LEGOLAND,但我怕好多人,所以可能一落機就住市中心,19號先入LEGOLAND,我都想住聖陶沙,但全部酒店都未BOOK,仲諗緊,我23日下午四點機返,我最後先住聖陶沙?點玩順路D?我係第一次去,冇咩頭緒,樓主可否賜教?謝謝解答

子爵府

benco524 發表於 15-4-22 10:48
我都會七月中去,兩大兩小(最細果個16個月),我咁啱BOOK左17日去,原來18,19號係星馬的公眾假期,我最初諗 ...

講順路, 一定係一落機入LEGOLAND, 之後再返星加坡玩。

我唔知你成個行程會係點plan, 如果你有兩日係預留只係行街街嘅話, 禁咪預開頭果兩日行街街買門卷先囉。

但你要預左如果19號入LEGOLAND, 前一日係holiday, 會好多人check out, 可能會好耐先有房。

我嘅行程全部都係平日, 回來果日係星期六, 所以plan了最後果日行魚尾師, 去D多人都唔怕嘅地方, 基本上行程都冇咩時間行街街。

大宅

引用:+本帖最後由+bestwish+於+15-4-20+14:05+編

原帖由 bestwish 於 15-04-20 發表

食-如想係Maxwell 食天天海南雞飯, 要中午去, 晚市好多時已 ...
可否pm 我Sean 的聯絡方法嗎?謝謝

侯爵府

樓主,咁你之前有冇去過夜間動物園?聽你講完日間,有d覺得把鬼喎

男爵府

多謝樓主解答,我想問最後果兩日住聖淘沙,好唔好?由聖陶沙去機場怕唔怕塞車?聖陶沙的酒店係咪有SHUTTLE去機場?

子爵府

songsongyeah 發表於 15-4-22 13:06
樓主,咁你之前有冇去過夜間動物園?聽你講完日間,有d覺得把鬼喎

我冇去夜間動物園, 因為就係有人話動物籬埋哂, 加上黑mon mon 仲更加睇唔到。

關於Zoo 只係我自己感覺, 但又有好多JM話好正。 真係好令我失望。

可能你去又會覺得好呢 !

子爵府

benco524 發表於 15-4-22 14:02
多謝樓主解答,我想問最後果兩日住聖淘沙,好唔好?由聖陶沙去機場怕唔怕塞車?聖陶沙的酒店係咪有SHUTTLE去 ...

聖陶沙的酒店應該冇SHUTTLE去機場。

坐的士啦, 唔係好貴, 唔係煩忙時間唔會點塞。

侯爵府

bestwish 發表於 15-4-22 14:16
我冇去夜間動物園, 因為就係有人話動物籬埋哂, 加上黑mon mon 仲更加睇唔到。

關於Zoo 只係我自己感覺, ...

咁我都會去下既,我見都好密有得餵下動物,小朋友會好鐘意
夜間真係可以完全放棄,仲要又貴D喎

大宅

我想請問親親刺蝟係river safari咩位置,定時活動嗎?或是隨時參加?thanks

大宅

畀面勳章

bestwish 發表於 15-4-20 13:05
回饋BK ! 新加坡+Legoland6天分享心得

樓主...請PM Jason Contact...many thx~

子爵府

引用:我想請問親親刺蝟係river safari咩位置,定

原帖由 janttse 於 15-04-22 發表
我想請問親親刺蝟係river safari咩位置,定時活動嗎?或是隨時參加?thanks

...
親親刺蝟係禁岩佢抱左出嚟介紹及比人模,應該有schedule,你要留意下。

首頁
23456...8

尾頁

跳至