美容扮靚

跳至

首頁
12345...7

尾頁

大宅

平均4-6星期一次,有冇JM都係咁? 我諗可能要打一世!!!~~

伯爵府

我最近都去左打斑,生完後真係太多同太深了.而且我喜歡打斑的過程.

如果係個result好,價錢都ok,我都想keep住打.

我想問問你打左5年多,有沒咩心得. 謝謝

男爵府

回覆:dku 的帖子

5年幾??乜都淡o西la.....

大宅

我係超級多斑,手都有,開頭打完甩晒就好怕晒,成日都拎住把傘,
但近呢2年我都由佢,記得一定要搽防晒就得!!

就係月月供款囉,

大宅

回覆 wingyin05 的帖子

我好易出斑,冇法~~~~

子爵府

dku 發表於 15-4-24 11:22
回覆 wingyin05 的帖子

我好易出斑,冇法~~~~
咁咪洗好多錢?

男爵府

dku 發表於 15-4-24 11:18
我係超級多斑,手都有,開頭打完甩晒就好怕晒,成日都拎住把傘,
但近呢2年我都由佢,記得一定要搽防晒就得 ...
你呢D會唔會係肝斑黎?

我以前識一個朋友既朋友, 佢全身有斑, 之後聽佢講, 佢個肝有事所以會咁!!!

大宅

回覆 michelle_vi 的帖子

我肝冇事,只係易出斑手果D好細個已有,醫生話可以去做教材!!

都洗錢架,不過冇法......

翡翠宮

樓主, 你似外國人咁多班呀.

我就在面上, 似你手一半, 細粒D, 但我白所以都好勁. 但我5年前打晒, 兩次打結焦搞定由小6已經有的雀斑.

跟住我初頭5, 6個月才去做LASER FACIAL. 因為我以為乾又話打到皮薄吖嘛..跟住醫生話係打完乾但好吸收要搽保濕好一點的...沒有打到皮薄, 反而打厚個皮層. 皮膚鎖水骨膠原增生好D.

我真係冇再出過斑了. 但我冇同陽光玩游戲. 有搽防曬. 現在有時3個月做一次, 有時5個月, 醫生話最好兩個月. 但我皮膚OK, 3個月都OK.

我當保養啊.

禁止訪問

禁止訪問

大宅

回覆 MagDog 的帖子

我面以前都有一半咁勁~~由細到大都有,生完仔更死~~ 之前用OBAGI 都得得地,但唔敢用得耐,
就走上呢條路~~

我唔打3個月一定出番小量~~ 所以KEEP住供款!!!

子爵府

我本身班班集中2個面額。。打左6次真係冇左9成。。雖然貴啲。。但打左皮膚真係白左細緻左。。冇咁黃。。。重點。。。我慳左買好貴既護膚品錢。。所以我自己覺得打得過

子爵府

但次次打我都覺痛。已用numbing cream. 訓落床個人就驚到出晒汗。打完一個療程已三個月,唔敢再做。而且打完我會樣衰幾天,好乾。我覺得少少難頂。
I support autism acceptance!

男爵府

回覆:laser facial打斑,KEEP住打左5年幾

我keep住打左一年 都唔係純粹為雀斑 打完啲皮膚係白淨細緻有光澤左 毛孔又細左 整體皮膚好左好多
而家mainteinance通常兩個月打一次

大宅

引用:我係超級多斑,手都有,開頭打完甩晒就好怕

原帖由 dku 於 15-04-24 發表

我係超級多斑,手都有,開頭打完甩晒就好怕晒,成日都拎住把傘, ...
妳幾大牙?甘米有排打!比我都會甘做,可能仲會見光死嗰隻。我40 頭生左3個,一齊都無咩斑,直到今年面上D斑開始明顯深左,我都諗緊好冇去做打斑

用戶要求終止服務

我斷斷續續都打左2年,我都係屬於好多斑個種,不過打完真係少左好多,唔知仲要打幾耐先打得完呢

伯爵府

BK Milk勳章

引用:平均4-6星期一次,有冇JM都係咁

原帖由 dku 於 15-04-24 發表
平均4-6星期一次,有冇JM都係咁? 我諗可能要打一世!!!~~
我,幾百蚊一次,效果明顯過做facial, so far 皮膚OK.

珍珠宮

sppchocho 發表於 15-4-24 17:52
我keep住打左一年 都唔係純粹為雀斑 打完啲皮膚係白淨細緻有光澤左 毛孔又細左 整體皮膚好左好多
而家maint ...

想凊教幾錢一次到? 可否PM INFO 給我, 謝!!!!!!!!

大宅

回覆:laser facial打斑,KEEP住打左5年幾

上星期第一次打,打完面無咁黃,不過之後呢個星期就狂生粒粒同暗瘡,塊面仲紅卜卜,好似敏感咁你地打完後有無d咩特別護理架?

首頁
12345...7

尾頁

跳至